promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ötöslottó: ezekkel a számokkal nyerhetett valaki milliárdokat, minden idők egyik legmagasabb összegét vihették el a játékosok
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Január 20-án ezeket a számokat húzták ki az Ötöslottó sorsoláson. Neked szerencséd volt?

 

Igazán különleges volt ez a mai szombat, ugyanis ma is kihúzták az ötöslottó nyerőszámait. Ma ​hihetetlenül magas, minden idők második legmagasabb összegét lehetett elvinni, amely nem volt más, mint 5 milliárd 100 millió forint.

A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni a 3. héten is.

Tehát ma este kihúzták a hét legfontosabb számait, amelyre magyarok százezrei vártak már napok óta. Aki játszott az a Duna TV-n izgulhatta végig a Szerencsejáték Zrt showműsorában, a műsorban pedig az Ötöslottó nyerőszámai mellett kisorsolták a JOKER nyerőszámait is. Ezenkívül a Luxor-nyerőszámokat is megláthattuk, és kiderült, hogy mely számokkal lehetett nyerni 2024 harmadik hetén, január 20-án. 

A fellépők után hatalmas várakozás közepette előkerült a gömbből az öt szám, amelyekkel akár új magyar milliomos is születhetett, ha jó számokat húzott be, és a szerencse mellé állt. Az előző héten nem voltak annyira szerencsések a magyarok, ugyanis senki sem találta el a bűvös öt számot, épp ezért ennyire magas most az elvihető főnyeremény. Négy találat azonban már több volt: egészen pontosan 52 volt, aki eltaláltak négy számot, azok 1 318 180 forintot kaparintottak meg. 

A Joker játék számai a következők:

3, 1, 8, 7, 6, 5

Nézzük tehát, íme az ötöslottó eheti nyerőszámai: 

2, 36, 32, 34, 39

Az öt számot ezen a héten sem találta el senki, tehát a főnyereményt egy magyar sem vitte el. Ma nem született új milliárdos az országban, emiatt a következő héten, vagyis január 27-én ismét megemelkedik az ötöslottón elvihető összeg. A 4. játékhéten 5 milliárd  350 millió forintot lehet majd nyerni. Négyes szelvény több volt: 36 darab született, ezek a játékosok 1 millió forint körüli összeget vihettek el. 

Ha valaki kíváncsi arra, hogyan lehet garantáltam nyerni a lottón, annak az alább látható videót mindenképp látnia kell. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás