promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bezár az ország kedvenc barlangfürdője, hétfőtől nem fogadnak több vendéget
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azonnal bezár a közkedvelt barlangfürdő.

Ha valaki szállást foglal Miskolctapolcára vagy Lillafüredre, akkor mindenképpen ellátogat a helyi barlangfürdőbe. Sőt, valaki kizárólag azért megy oda, hogy napokig ott pihenje ki a nehéz, dolgos napokat, majd beiktatja az Aquaterápiát is.

Azonban szomorú hírt kaptak azok a magyarok, akik mostanára foglaltak szállást a környékre, ugyanis bezár az ország kedvenc barlangfürdője.

De nem kell aggódnia azoknak, akik mostanában Miskolctapolca vagy Lillafüred mellett akarnak pihenni. Január 19. és 21. között indul el a népszerű százlábas túra, amit idén is a Miskolci Fürdők Kft. munkatársai tartanak. A különleges túrán a vendégek idegenvezető kíséretében száraz lábbal járhatják be a barlangrészeket és a víz nélküli medencéket. Bepillantást nyerhetnek a "barlangfalak" mögé és bemehetnek olyan elzárt területekre is, ahová fürdőző vendégként a hétköznapokban nem nyílik lehetőségük. 

Azonban ez a túra nem úgy működik, hogy csak úgy odamegyünk, és körbe nézhetünk; előzetes regisztrációhoz kötött a részvétel, ami január 8-a, hétfőtől lehetséges.

Január 8-ától pedig már nem fogad több vendéget a Miskolctapolcai Barlangfürdő, mert mint említettük, a szokásos éves karbantartás miatt bezár. Mint minden évben, most is januárban zajlanak ezek a karbantartási munkálatok, a fürdő január 8-ától egészen 25-éig nem fog kinyitni.

Azonban az újranyitás alkalmából, január 27-én egy éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket.

Az Aquaterápia szintén január 8-tól lesz zárva, de január 22-től itt már újra elérhetőek lesznek az egészségügyi szolgáltatások.

(forrás: Boon)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás