promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Skandináv lottó: ezek a bűvös számok most milliókat érhettek, így lehetett az újévben valaki kőgazdag
Borítókép:  MédiaKlikk
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiderült, hogy 2024-ben először milyen számokkal lehetett nyerni a skandináv lottón. 

Ha szerda, akkor érkezik a Skandináv Lottó sorsolása, amely a hét egyik legizgalmasabb pillanata, hiszen ebben a játékban egyből két sorsolást is átélhetünk, egy gépit és egy kézit, így pedig duplán izgalmas a sorsolás. Ezen a héten most nem lett nagyobb a várható főnyeremény, hiszen az előző héten elvitték a főnyereményt. A mai nap azért is különleges, ugyanis 2024-ben ma sorsolják ki először a nyerőszámokat. 

Legutóbb december 27-én volt sorsolás, akkor 1 darab héttalálatos szelvény született, a nyertes pedig 265.343.960 forintot vihetett haza. Ebből pedig már vígan meg lehet élni, új milliomost köszönthetett az ország. De a főnyereményt a 48. héten is elvitték, akkor két telitalálatos szelvény is született. 

Most az 1. hét hét vár ránk az idei évből, a várható főnyeremény ezen a héten pedig 70 millió forint volt. A sorsolást most is a Duna TV-n lehetett élőben követni. A szelvényeket szerda délután 18 óráig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki, nehogy épp most vesszenek kárba a számai.

Lássuk tehát, hogy az 1. héten milyen nyerőszámokat kellett beikszelned ahhoz, hogy milliomos legyél.

Gépi sorsolás: 3, 35, 30, 31, 11, 10, 8

Kézi sorsolás:  15, 8, 35, 11, 19, 7, 23

Ezen a héten nem sikerült senkinek sem elvinnie a főnyereményt, de hattalálatos szelvény 64 darab volt. Ezért a  jövő héten megemelkedik majd a főnyeremény összege, akkor, vagyis a 2. héten 1044 millió forintot lehet majd elvinni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás