promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ötöslottó: országos lottóláz tört ki a 3,1 milliárdos főnyeremény miatt, mutatjuk a nyerőszámokat
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

December 2-án ezeket a számokat húzták ki az Ötöslottó sorsoláson. Vajon a te számaid is köztük vannak?

Ezen a héten Magyarországon az Ötöslottón több mint 3 milliárd forintnyi nyeremény volt a tét. Ez az összeg meglehetősen magas, pontosan 2925 millió forintról van szó, ami magával ragadóan nagy összeg.

A számok kihúzását a 48. héten is élőben lehetett követni a Duna TV-n.

Szombat este ismét elérkezett az idő, és a hét legfontosabb számai végre napvilágra kerültek. Magyarország százezrei már napok óta izgatottan várták ezt a pillanatot. 2023-ban, a 48. héten is sor került a sorsolásra, amelyet a Duna TV Szerencsejáték Zrt. showműsorában lehetett élőben figyelemmel kísérni.

Az esemény során december 2-án, 2023-ban, a negyvennyolcadik héten húzták ki az Ötöslottó nyerőszámait. A gömbből hatalmas várakozás közepette kerültek elő azok az öt szám, amelyekkel valaki akár új magyar milliomossá is válhatott, ha megfelelő számokat választott, és a szerencse mellé állt.

Nézzük meg, kiknek mosolygott rá Fortuna, és kik lehettek a szerencse kegyeltjei ezen az izgalmas szombat estén.

Nyerőszámok:

30, 3, 51, 68, 6

Mivel telitalálat ezen a héten sem volt, a jövő héten még tovább nő várható főnyeremény. De mégis mennyi esélyünk van nyerni az ötöslottón? A Zseni leszek Youtube-csatorna nagyszerű videójából kiderül, nagyon részletesen járják körbe a kérdést, abszolút tudományos igénnyel.:

Magyarországon a szerencsejáték hosszú évek óta rendkívül népszerű időtöltés és szórakozási forma. Az emberek széles körben vesznek részt különféle szerencsejátékokban, mint például lottók, lóverseny fogadások, kaszinó játékok és sportfogadások. Az Ötöslottó, mint az egyik legismertebb és legnagyobb nyereménypoollel rendelkező játék, jelentős figyelmet kap.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás