promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fényes nappal alakult ki hatalmas botrány Vác közepén - belezés miatt ment a harc
Borítókép:  Profilmedia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő dolog történt Vácon, rendőrségi ügy lett az egyáltalán nem hétköznapi dologból. 

Elképesztő történet látott napvilágot arról, hogy korábban mi történt Vác városában. A lakosok hőbörögnek, mert a vasútállomáson valaki október végén úgy döntött, hogy a vasútállamosnál belez ki egy halat. 

A peronon várakozó nyugdíjas egy kést fogott és szakszerűen nekilátott a hal pucolásának. 

Egy fiatal utas mindezt észrevette és odaszólt az idős embernek, aki mindezt nem hagyta szó nélkül. Veszekedés alakult ki a váci vasútállomáson, a nyugdíjas nem hagyta magát, elindult a fiatal felé, ráadásul azzal a késsel a kezében, amivel a halat belezte. 

A megdöbbentő eset után kiérkeztek a rendőrök a helyszínre, de arra nem derült fény, hogy az idős ember miért döntött úgy, hogy a városban és nem a saját konyhájában pucol halat. A 67 éves férfi a rendőröknek azzal magyarázta a verekedést, hogy a fiatal beszólt neki, ezért megütötte. A rendőrség közlése szerint garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ellene.

A verőfényes időben a váci vasútállomáson sütkérező fiatalok egy padon élvezték a vénasszonyok nyarát, dumáltak, nevetgéltek, miközben járatukra várakoztak. A közelből áramló furcsa szagok irányába tekintve azzal szembesültek, egy idős éppen halefével trancsíroz egy jobb napokat látott halat az utasoknak szánt ülőalkalmatosságon. Egyikük úgy gondolta, jelzi, hogy a hely nem feltétlenül a legalkalmasabb az ilyen belezős, darabolós tevékenységhez

 - olvasható a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook-bejegyzésében, ahol fotókat is csatoltak az eset helyszínéről és a felbontott halról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás