promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas újítás lesz az Ötöslottó-sorsoláson, már szombaton így húzzák a számokat
Borítókép:  Médiaklikk
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Szerencsejáték Zrt. bejelentette, hogy komoly újítás jön az Ötöslottó-sorsoláson.

A Szerencsejáték Zrt. a napokban több bejelentést is tett, ugyanis számos újítás történt mostanában. Először is megújult a Tippmixpro:

a sportfogadási oldal új funkciókkal és kibővült fogadási kínálattal várja a játékosokat.

A Szerencsejáték Zrt. a közösségi oldalán is felhívta a figyelmet, hogy milyen sok újdonsággal készültek: mostantól közel 10-szer több fogadási eseményből válogathatunk, elérhetővé váltak a gyorspiacok, tehát akár pár perc alatt is nyerhetünk, ezen kívül megérkezett a Bet Builder fogadáskészítő, amivel egyetlen meccsen belül kötéstiltás nélkül is fogadhatunk.

De ami a legizgalmasabb, hogy az úgynevezett Cash Out azonnali kifizetéssel már azelőtt lezárhatjuk a fogadásainkat, hogy véget érne az az esemény, amire pénzt raktunk. Ez azért jó, mert úgymond biztosíthatjuk a nyereményünket.

De nem ez az egyetlen újítás, amit a Szerencsejáték Zrt. bejelentett. Az e heti Ötöslottó-sorsoláson fogják bemutatni azt az új sorsológépet, amivel a Joker nyerőszámait fogják kihúzni. A gép különlegessége, hogy teljesen mértékben magyar fejlesztésű, és nagyon látványos lesz vele a számhúzás, ugyanis külön-külön gömbökből fogja kisorsolni a nyerőszámokat.

Az egész gép úgy néz ki, mint egy polip, és már a szombati Ötöslottó-showban láthatjuk majd élőben is, hogyan működik.

Most még csak a Duna Televízió reklámblokkjaiban mutatják meg, ezért mi sem tudunk most videót betenni róla, de szombat este fény derül a meglepetésre. Ezen a héten is megéri játszani az Ötöslottón, hiszen a várható főnyeremény már 2 milliárd 272 millió forint lesz.

Legutóbb 28 darab 4-es szelvény született, amik egyenként több mint 1 millió 700 ezer forintot fizetett. Mivel a várható főnyeremény növekedett, így a 4-es is többet fog fizetni a 43. héten.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás