promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy változás jön pénteken az Aldiban: álomszerű árcsökkenésnek lehetnek tanúi a vásárlók
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Péntektől csökken az egyik termék ára az Aldiban, amely korábban horroráron volt megvásárolható.

Hazánkban már hozzászokhattunk, hogy állandóan változnak az árak. Szeptemberben is volt jó pár példa az árak növekedésére: a legnagyobb mértékben a vonaljegy ára drágult, majd 20 százalékkal. Az élelmiszerek tekintetében pedig az uborka és a narancs is megdrágult.

Most azonban jó hír érkezett, méghozzá az Aldi élelmiszerláncból. Pénteken ugyanis árcsökkenés vezetnek be az egyik terméküknél, amely jól jöhet az őszi és téli hideg időszakban. A bevásárlásnal most tehát spórolhatunk. 

Akik 2023. október 20-ától ellátogatnak a diszkontlánc valamelyik üzletébe, azok az ALDI Grandessa 500 grammos akácmézet 2399 forint helyett 2199 forintért zsebelhetjük be. A 900 grammos Grandessa virágméz ára 2599-ről 2299 forintra csökken, és a Grandessa virágméz adagolóban 250 gramm fogyasztói ára 899 forint helyett 799 forint lesz. Mindhárom termék kizárólag magyar forrásból érkezik az áruházlánc polcaira - számolt be róla az mfor.hu.

[[cikk2]]

Az elmúlt időben több élelmiszer ára is csökkent: a körte például 12 százalékkal 1130 forintra esett, de talán a magyarok nem is szeretik annyira, mint például az almát. A krumpliimádók is örülhetnek, majdnem 8 százalékkal lett olcsóbb, így 410 forintért zsebelhető be. De például a ruhaboltokban emelkedés vette kezdetét, ugyanis egy vékony hosszú újjú női pulóver már 7790 forintba kerül. Az őszi lehűlés pedig megköveteki, hogy átmeneti kabátot vásároljunk, ám elképesztő magas áron tudunk hozzájutni egy női átmeneti kabát ugyanis 24 250 forintnál kezdődik. 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás