promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnali változást közölt az ATV, a nézőknek tudniuk kell róla
Borítókép:  Profilmedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az izraeli-helyzet az ATV műsorait is érinti. Különkiadást kap az Ostrom.

 

Sajnos egymást követik a különböző válságok, háborúk, ahogy lecsengett a koronavírus, máris új fázisába lépett az orosz-ukrán konfliktus, most pedig valami hasonló történik Izrael és Palesztina között. A két ország közti viszony eddig is rendkívül feszült volt, de most tovább eszkalálódott a helyzet azzal, hogy a Hamász palesztin iszlamista csoport szombat reggel rakétatámadást intézett Izrael ellen, és fegyveres terroristák tucatjai hatoltak be izraeli településekre, rengeteg izraeli állampolgárt megöltek, sokakat pedig túszul ejtettek. A nyugati média kitüntetett figyelmet fordít az eseményekre, ez pedig érinti a hazai hírműsorok műsorrendjét is.

Az ATV-n május óta látható az Ostrom című műsor, amiben Tarjányi Péter, biztonságpolitikai szakértő elemzi az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos eseményeket. Az Ostrom rádióműsorként indult még tavaly márciusban a Spirit FM-en, sokáig hétről-hétre felváltva lehetett követni a műsort a rádióban és a televíziókészüléken keresztül, egy ideje viszont már kizárólag a tévéadóra érkeznek a friss részek. Az Ostrom rádiós és televíziós verziója egyaránt népszerűnek számít.

Most azonban, hogy felforrósodott a helyzet a Gázai övezetben, az ATV némi műsorváltozás mellett döntött a fegyveres konfliktus miatt. Az Ostrom továbbra is csütörtök esténként lesz látható a csatornán, viszont a produkció kap egy különkiadást.

Az Ostrom különkiadása hétköznap délutánonként, 17:55-kor kerül a képernyőre.

A különkiadás természetesen az izraeli fegyveres konfliktussal fog foglalkozni, a műsorban Vogyerák Anikó kérdezi majd Tarjányi Pétert. Ez azt is jelenti ugyanakkor, hogy a Fórum című műsor, ami eddig ebben az időpontban volt látható, átkerül egy korábbi idősávba. A Fórum reggel 9:05-kor, és délután 16:55-kor lesz látható hétköznap, hétvén pedig 16:55-kor. Jövőhéttől visszatér a 17:55-es időpontba is, a port.hu adatbázisa szerint.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás