promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Verekedős balhé a Decathlon-ban: vészkijáraton menekítették a vásárlókat a Nyugati téri áruházból
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiürítés a Nyugati téri Decathlon-ban, a biztonsági őrök együtt terítették le a férfit.

A Decathlon-t 1976-ban alapították, és most már 61 országban vannak üzleteik. Magyarországon 2005-ben nyitott meg az első áruházuk Budaörsön, és az elmúlt 18 évben további 23 üzletük nyílt meg hazánkban. Sokan azért szeretik a Decathlon-t, mert itt ki is lehet próbálni az egyes sportágakat:

például kosárlabdázhatunk, focikapura rúghatunk, vagy kipróbálhatjuk a rollereket, gördeszkákat.

Egy szóval a Decathlon az az üzletlánc, ahol nemcsak vásárolni lehet, de át is lehet élni a sport örömeit és élvezeteit. Persze nem minden sportágat lehet itt kipróbálni, például normál esetben a küzdősportokba lehetetlenség lenne anélkül belekóstolni, hogy ne tegyünk kárt magunkban, vásárlótársainkban, vagy az áruház felszereltségében. Persze ha valaki lopásra vetemedne, azok könnyen szembetalálhatják magukat a biztonsági őrökkel, és máris egy ringben találhatjuk magunkat.

Most is ez történhetett Budapesten, a Nyugati téri Decathlon-ban, ugyanis a TikTok-ra felkerült egy amatőr felvétel, amin az látszik, hogy szeptember 30-án egy férfi birkózásba elegyedett két biztonsági őrrel.

A videóból az nem derül ki, hogy a férfi mit követett el, amiért le kellett teríteni őt a földre, de az tisztán hallatszik, hogy az üzletet technikai okokra hivatkozva azonnal ki kellett üríteni; a vásárlóknak a vészkijáraton keresztül kellett elhagyniuk a boltot.

Egyelőre nincs információnk arról, hogy pontosan mi történhetett a budapesti belvárosban található Decathlon-ban; amint megtudunk valamit a balhéról, frissítjük cikkünket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás