promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ötöslottó: sokan nyertek 4 millió forint felett, íme a nyerőszámok a 38. héten
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szombat este legfontosabb öt száma következik, amit élő adásban húztak ki egy show keretében.

Több mint egy milliárd forintot lehetett nyerni ezen a héten Magyarországon az Ötöslottón. A pontos szám megbabonázóan magas, hiszen 1350 millió forintról van szó.

A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni a 38. héten is.

Eljött újra a szombat este, és kihúzták a hét legfontosabb számait, amelyre magyarok százezrei vártak már napok óta. 2023-ban a 38. héten is megtörtént a sorsolás, amit a Duna TV-n lehetett élőben követni a Szerencsejáték Zrt showműsorában, a műsorban pedig az Ötöslottó nyerőszámai mellett kisorsolták a JOKER nyerőszámait is.

Illetve a Luxor-nyerőszámokat is megláthattuk, és kiderült, hogy mely számokkal lehetett nyerni a 38. héten, szombaton, szeptember 23-án.

A menetrend szerint kihúzták az Ötöslottó nyerőszámait szeptember 23-án, 2023 harmincnyolcadik hetében is, hatalmas várakozás közepette előkerült a gömbből öt szám, amelyekkel akár új magyar milliomos is születethetett, ha jó számokat húzott be, és a szerencse mellé állt. Mivel több mint egy milliárd forint volt a főnyeremény a Szerencsejáték Zrt jóvoltából, de sokan izgulhattak a Joker nyerőszámai miatt is.

Nézzük tehát, kiknek kedvezett a szerencse, vagyis Fortuna. 

Nyerőszámok, nem született telitalálat, de tíz játékos nyert egyenként 4 millió forint feletti nyereményt négytalálattal:

14, 18, 25, 41, 86

A Joker-en nem volt telitalálat, nyerőszámok:

871406

De mégis mennyi esélyünk van nyerni az ötöslottón? A Zseni leszek Youtube-csatorna nagyszerű videójából kiderül:

A hét egyik legolvasottabb cikke:

Borítókép:  Profimédia/illusztráció
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás