promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Skandináv lottó: Fortuna pénzesőt zúdított mindenkire, és a súlyos százmilliók sorsáról is döntött
Borítókép:  MédiaKlikk
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szerencsejáték Zrt. megtartotta a 38. hét Skandináv lottó sorsolását, ahol a várható főnyeremény most 265 millió forint.

Aki ritkábban lottózik, azt lehet meglepetésként fogja érni, hogy már 400 forint egy alapjáték ára a Skandináv lottónál is. Azonban a Szerencsejáték Zrt. megígérte, hogy ezzel együtt a várható főnyeremények összege is nőni fog, és ez érzékelhető is. A hasonló pszichológia Amerikában is működik, mivel minél nagyobb az álomnyeremény, annál több szelvényt vásárolnak az emberek.

A Skandináv lottón legutóbb valaki a 34. héten volt igazán szerencsés, mivel 249 millió 58 ezer forintot nyert, na meg egy kis aprót még hozzá. Jól tudjuk, hogy a kicsit is becsülni kell.

Most várt ránk a 38. hét Skandináv lottó sorsolása. A statisztika szerint az előző héten 34 játékos volt hajszálnyira a főnyereménytől, de nekik csak hattalálatosuk lett. Ők így 542 ezer forintos nyereményt vehettek fel fejenként. Most is persze rengetegen nyertek pénzt, de a többség a főnyereményre pályázott. Múlt héten ismét nem volt telitalálat, így tudott gyarapodni a főnyeremény.

A várható főnyeremény tehát ezen a héten 265 millió forint Magyarországon. A sorsolást most is a Duna TV-n lehetett élőben követni. A szelvényeket szerda délután 18 óráig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki, nehogy épp most vesszenek kárba a számai.

Lássuk tehát, hogy 2023-ban a 38. héten milyen számokat kellett beikszelned ahhoz, hogy milliomos legyél.

Gépi sorsolás: 7, 12, 20, 21, 22, 29, 34

Kézi sorsolás: 3, 7, 11, 21, 23, 24, 27

Héttalálatos szelvény most nem volt a magyarországi Skandináv lottón, szóval jövő héten tovább gyarapodik a főnyeremény.

Nyeremények:

6 találatos szelvény 95 darab, nyereményük egyenként 186 780 forint;

5 találatos szelvény 3 747 darab, nyereményük egyenként 4 735 forint;

4 találatos szelvény 48 222 darab, nyereményük egyenként 1 665 forint.

A jövő héten 335 millió forint lesz a várható főnyeremény, amiért újra érdemes lesz harcba szállni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás