promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jelentősen drágábban fogunk holnaptól tankolni, az árak ismét elszálltak
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az üzemanyagárak ismét az egekben repkednek, jobban járunk, ha még ma töltjük meg a tankot.

Nyár végén még aránylag megfizethető volt a tankolás, azonban a szeptember előrehaladtával némi stagnálást követően ez fokozatosan nőtt. A jelenlegi változás is ezt a tendenciát követi, ugyanis a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is emelkedni fog holnaptól. Ez a benzin esetében bruttó 7 forintot jelent, a gázolajért pedig bruttó 10 forinttal kell majd többet fizetni. Amennyiben ez érvényesítésre kerül a hét közepén a benzinkutak áraiban is, akkor

a 95-ös benzinért 662 fointot, míg a gázolajért 686 Ft/liter árat kell majd fizetnünk.

Múlt héten már abban reménykedett mindenki, hogy itt megáll a drágulás folyamata és már nem is fog feljebb menni a szeptember 13-i állapot, most azonban nem csak az autósok lepődtek meg, de a piaci elemzők is, ugyanis erre az áremelkedésre senki sem számított. - ismertük meg a nagykereskedelmi elemzést a holtankoljak.hu oldalán.

Tovább nehezíti a helyzetet, hogy miután az autótulajdonosok immáron kétszer is meggondolják anyagi szempotokat mérlegelve, hogy részt vegyenek e a forgalomban saját gépjárművükkel ilyen árak mellett, a forgalmi korlátozások is megnehezítik a közlekedésben résztvevők életét.

A jelenlegi változások újabb spekulációkat indítottak el a szakértők és az elemzők személyeiben, és senki nem tudja megjósolni, hogy a következő héten is marad e ez az extrémen emelkedő tendencia, stagnál vagy újabb emelkedést fognak e mutatni a piaci mutatók.

Az árváltozást nagyban befolyásolják a világpiac szereplői, ami nemcsak gazdasági folyamatok miatt fontos, hanem a háborús reakciók is beleszólhatnak. Így mindent összevetve kijelenthető, hogy nem túl rózsás a helyzet, bizakodni tudunk csak abban, hogy megállnak az üzemanyagárak ezen a jelenlegi csúcsponton.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás