promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli ársapkát vezettek be, 50 speciális termék árát maximalizálták
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hatalmas örömhír jött, újabb ársapkát vezettek be.

Magyarországon nyolc termékre vezettek be korábban ársapkát, ami augusztus 1-jéig volt érvényben. Azóta már a 2,8 százalékos tejet, a csirkemellet, a lisztet, és a kristálycukrot is az adott üzletláncok által meghatározott árakon tudjuk megvásárolni.

Mint köztudott, nem csak személyesen tudunk ma már elmenni bevásárolni, több bolthálózat is bevezette már a házhoszállítást, illetve létrehozták az online szupermarketet, a Kifli.hu-t, ami töretlen népszerűségnek örvend. A Kifli-nél is egyszerűen intézhetjük az élelmiszer rendeléseinket, és mindig valamilyen akcióval, újdonsággal kedveskednek a vásárlóiknak.

Most egy olyan hírt közöltek, amivel nagyon sok embernek okoztak örömet Magyarországon. Tisztában vannak azzal, hogy hazánkban is rengetegen követnek különféle speciális étrendet, de ezeket az úgynevezett "mentes" élelmiszereket jóval drágábban tudják megvenni, mint mondjuk a sima tehéntejet, vagy a búzalisztet. A Kifli.hu-nál ezért úgy döntöttek, hogy ársapkát vezetnek be több speciális termékükre.

„A vásárlóinkkal együtt kialakítjuk az ország legjobb SPECIÁLIS kínálatát ÉS most CSÖKKENTETTÜK AZ ALAPVETŐ FONTOSSÁGÚ GLUTÉN-, LAKTÓZ-, CUKOR- ÉS HOZZÁADOTT CUKORMENTES TERMÉKEK ÁRÁT, párosítva a hagyományos termékekével, hogy ne kerülhessenek azoknál több pénzbe”

- írta a közösségi oldalán az online szupermarket, akik számára fontos volt, hogy a gyermekes családok, az idősek, és a fogyatékkal élők után most a speciális étrendesek életét könnyítsék meg egy kicsit.

A Kifli.hu-nál nem tartják igazságosnak, hogy azok, akik akár saját döntésükből, akár egészségügyi okokból választják a speciális étrendet, sokkal többet fizessenek, mint azok, akik a hagyományos élelmiszereket veszik, ezért szintbe hozták az árakat.

„Év végéig közel 50 termék árát maximalizáltuk a hagyományos élelmiszerek árával azonos szintre. A különbség minket terhel, hajlandóak vagyunk akár 100 millió forintot invesztálni az akcióba, mert hiszünk benne, hogy jót teszünk vele”

- közölték a Kifli.hu-nál, hozzátéve, hogy a "Speciális diéta, tudatos táplálkozás" kategóriájuk választéka is nagyot bővült.

Mi a Kiflinél HISZÜNK ABBAN, hogy a minőségi ételeket a lehető legtöbb ember számára elérhetővé kell tenni. Tudjuk, hogy a SPECIÁLIS ÉTRENDET KÖVETŐK számára ez extra terheket jelent anyagiakban és időben is, mert a számukra fogyasztható termékeket csak drágán és több helyről tudják beszerezni. Ezzel a méltatlan helyzettel szeretnénk szembeszállni úgy, hogy a vásárlóinkkal együtt kialakítjuk az ország legjobb SPECIÁLIS kínálatát ÉS most CSÖKKENTETTÜK AZ ALAPVETŐ FONTOSSÁGÚ GLUTÉN-, LAKTÓZ-, CUKOR- ÉS HOZZÁADOTT CUKORMENTES TERMÉKEK ÁRÁT, párosítva a hagyományos termékekével, hogy ne kerülhessenek azoknál több pénzbe. KATTINTSATOK, nézzétek meg ezeket a termékeket és az egész "MENTES" választékunkat! Nagyon reméljük, hogy már ez is segítség, de ígérjük, NEM ÁLLUNK ITT MEG.

Posted by Kifli.hu on Thursday, September 14, 2023
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás