promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ha OTP-s vagy, erről feltétlenül tudnod kell
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos hír jelent meg az OTP-nél, értékes információról értesülhetsz.

Az utóbbi időben at OTP Bank részéről számtalan újítás jelent meg, amelyekről mindig beszámolnak közleményekben is, hogy tájékoztassák a lakosságot, az új funkciók és lehetőségek révén sokkal könnyebb lehet az életünk és a digitális banki világban is sokkal jobban el tudunk igazodni, persze vannak olyan kéynelmi funkciók is, amelyekre nagyon régóta várt a nagyközönség, ilyen a számlabontó funkció is, amely elképesztőn ehasznos lehet akkor, ha költségeket kell elosztani.

Most egy olyan információ érkezett, hogy szeptember 5-től elérhető már három új wallet alkalmazás az OTP Bank ügyfelei részére, így a Xiaomi Pay, a Google Pay és a Garmin Pay szolgáltatások is elindultak. A felhasználók így néhány kattintással már regisztrálhatják is a kártyájukat az erre alkalmas eszközeiken, függetlenül attól, hogy Visa, Mastercard, hitelkártyáról vagy betéti kártyáról van szó. 

A Google Pay fizetési megoldást mobil eszközön a Google Wallet applikációban a "Hozzáadás Wallethez" gombra kattintva lehet elindítani.

Akár több kártyát is digitalizálhatnak az ügyfelek a redszerbe az okoseszközeiken, és ze nem is tart sokáig, csak pár egyszerű mozdulat, és már használhatjuk is az új fizetési módot. A digitalizált kártyákkal ezek után gyorsan és biztonságosan tudunk majd fizetni az alkalmazásokban, az üzeletekben, boltokban, illetve az interneten is. Mint azt a HVG is megjegyzi, a Google Pay segítségével a bankkártyás fizetés összes előnye kihasználható androidos, WearOS vagy Fitbit eszközökön, készülékeken. A Garmin Pay a Garmin okosórákon, a Xiaomi Pay Xiaomi okosórákon és okoskarkötőkön elérhető funkció. A Xiaomi okostelefonokon a Google Pay érhető el.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás