promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
OTP-s vagy? Fontos, hogy erről minél hamarabb tudj
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos lehet, hogy ezt ismerd te is.

Aki sok tévét néz, azzal valószínűleg szembejött az OTP egy nagy újítása, amelyre sokan vártak, és lehet, hogy többen hiányoltak is. De mégis miről van szó pontosan, milyen újítás az, ami megkönnyítheti az életünket bizonyos szituációkban? Ez bizony a számlabontó funkció, amely az OTP MobilBank nagy újítása. Ahogy a leírásban is elénk jön, ez bizony nagyon jól jöhet akkor, ha az esti vacsi után vár még rátok egy közös program, így egyben tudtok fizetni, és a költségeket majd később külön lehet dobálni, nem kell a helszínen vesződni ezzel. 

Tehát, ha a közös kiadásokon akartok osztozni, akkor ez a funkció lehet egy nagyon jó megoldás.

A Számlabontó segítségével tehát a végösszeget simán el tudjátok majd osztani a barátok között, és egy egyszerű fizetési kérelemmel el is kérhetjük tőlük, így megspórolunk egy rakat számolgatással töltött időt, fáradtságos vesződést az utólagos számolgatással, elosztásokkal a tételeknek. Sőt, az OTP honlapján azt is olvasni lehet, hogy az OTP MobilBankban és az OTP internetes csatornákon nyomon követhető, hogy ki teljesítette a fizetési kérelmet, vagy ha időközben valaki más módon már rendezte a rá eső részt, akár törölni is lehet a fizetési kérelmét.

Ezzel kapcsolatban, az OTP honlapján nagyon részletes válaszokat kaphattok felmerülő kérdéseitekre is a MobilBank funkciójával kapcsolatban, mint például arra is választ kaphattok, hogy lehet-e küldeni ilyen kérelmet nem OTP Bank ügyfeleknek is, vagy hogy hogyan kaphatnak értesítést a barátok vagy ismerősök a bekért összegről.

Íme a funkció reklámja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás