promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a MÁV nagy bejelentése, új világ köszönt ránk
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos hír érkezett, jó, ha erről tudsz.

A MÁV érdekes információt és egy nagyon fontos fejlesztést osztott meg egy közleményben a nagyközönséggel, amelyre biztos, hogy Magyarországon is nagyon kíváncsiak voltak azok, akik napi rendszerességgel használják a társaság alkalmazását a digitális térben. Akik letöltötték, lehet, hogy már használták is az új funkciót, amelyet valószínűleg nagyon szeretni fog a nagyközönség. Tehát helyfoglalási funkcióval bővült a MÁV alkalmazása, így pedig a helyjegyes vonatokra az utasok már kiválaszthatják az ülőhelyet is az alkalmazásban. Várva-várt hír bejelentés érkezett tehát, amely tényleg hiánypótló fejlesztés az applikációban. 

A legutóbbi fejlesztés óta tehát már minden helyjegyes vonatra lehet helyet foglalni, így pedig az InterCitykre és a nemzetközi vonatokra is - közölte a közlést a HVG is.

A nemzeti vasúttársaságot rengetegen használják Magyarországon, így minden apró hír nagyon is fontos erővel bír a hétköznapokban. Egyre többen használják a MÁV applikációját is, amely megkönnyíti a jegyvásárlást is. És erre pontos számokat is kaptunk most a közleményben, a társaság így azt is közölte, hogy a felhasználók száma dinamikusan növekszik, így pedig már 1,9 millión vannak.

A MÁV appját amúgy iOS-ra, Androidra és Huawei telefonokra is le lehet tölteni.

Sőt, azt is megtudhattuk a volumeneket illetően, hogy 2019-ben a netes jegyvásárlások harmadát bonyolították az alkalmazáson keresztül, addig 2021-ben már a kétharmadát, és míg tavaly egymillió utas töltötte le és használta az alkalmazást, az elmúlt egy évben 800 ezerrel növekedett a felhasználók száma.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás