promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Aldi most túlment egy határon? A vásárlók csak fogják a fejüket kínjukban
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Aldi húzása egyszerre zseniális és rettenetesen fárasztó.

Manapság a spórolásé a főszerep a nagybevásárlások során, hiszen az emberek szinte folyamatosan számolgatják a pénzüket, hogy vajon mennyi marad hónap végére a fizetésből, ha marad belőle egyáltalán. Egyre többen vallják, hogy minden forint számít, így nem csoda, hogy olyan boltokba mennek a vásárlók, ahol a lehető legkedvezményesebb árakon lehet beszerezni a különböző termékeket.

A visszajelzések alapján sokak kedvence lett az Aldi az utóbbi időszakban, hiszen a kommentelők szerint jók az árak és még a termékkínálat is remek. Akik tájékozódni szeretnének az aktuális akciókról, ajánlatokról, azok jól teszik, ha követik az áruházláncot a közösségi oldalán, ugyanis ott minden lényeges információ megtalálható – és még annál egy kicsit több is, akár örülünk neki, akár nem.

Az Aldi időnként észveszejtő poénképekkel bombázza az embereket, ráadásul sokan egyenesen imádják ezeket a kis humorbonbonokat – de persze olyanok is akadnak, akik nem vevők ezekre a vicceskedésekre, és a fejüket fogják kínjukban.

A minap például az Aldi egy extra zseniális és fárasztó poénképpel tudatta az emberekkel, hogy lehet kapni náluk sövényvágót, ugyanis a humorosnak szánt fotón az látható, ahogy egy kis sövény a fodrásznál ül, és éppen sövényvágóval nyírják őt, miközben azt mondja:

„Csak a végéből egy picit!”

Íme:

Volt olyan is, hogy egy rosszalkodó, vázát eltörő bulgurkölyökre szólt rá a bulgurpapa, hogy „Irgum bulgur!” (Irgum-burgum helyett), szóval szokás szerint szóviccből sem volt hiány:

Viszont egy klasszikus szóvicc is kijutott az Aldi vásárlóinak, ugyanis a „tejföl/tejle” kihagyhatatlan poénbombát is elsütötték a remekelő alkotók – nem kis kiakadást okozva ezzel, hiszen ez tényleg elég erős volt, akárhogy is nézzük:

Végül pedig a Mucci fagyik romantikázását csodálhattuk meg „De szeretlek, Muccikám!” felkiáltással:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás