promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Aldi vásárlói nem hittek a szemüknek, ezt hogy gondolta az áruházlánc?
Borítókép:  Profimedia / Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rendesen meglepte az Aldi az embereket.

A legtöbben manapság boltról boltra járnak nagybevásárlás során, hogy a lehető legtöbbet tudjanak spórolni, hiszen minden forint számít. Persze megesik az is, hogy az ember inkább nem kalandozik össze-vissza a különböző áruházláncok között, hanem mérlegel, és eldönti, hogy melyikbe éri meg a legjobban elmenni, összességében hol vannak a legjobb árak, legkedvezőbb ajánlatok.

Sokan az Aldi mellett voksolnak, ha bevásárlásról van szó, hiszen a visszajelzések alapján az az emberek véleménye, hogy ott nagy a termékkínálat, és jók az árak. Rengetegen be is követték az áruházláncot a közösségi média felületeket, hogy értesüljenek az aktuális akciókról, szórólapokról, illetve eseményekről – de ilyenkor mindig akad egy meglepetés is, ami egyeseknek kellemes, míg másoknak nem.

Az Aldi rendszeresen rak ki poénképeket, szóvicceket, amiket vagy gyűlölnek, vagy imádnak az emberek, de az biztos, hogy rendkívül hatásosak.

Összességében sokan kedvelik ezeket, sőt, egyes kommentelők egyenesen kijelentették, hogy ha nem lennének ezek a posztok, akkor már rég kikövették volna az Aldi oldalát, szóval mindenképp jó, hogy vannak – még akkor is, ha mondhatni agyzsibbadást okoznak az embereknek, esetenként annyira zseniálisan fárasztó képekről van szó.

A minap például egy egyszerű tárolódobozzal kapcsolatban rakott ki őrületes poénképet az Aldi, ugyanis mivel ezeket a termékeket a legtöbbször az ágy alá rakja az ember, a fotón azt látni, hogy egy tárolódoboz éppen azt mondja a mumusnak (aki szintén az ágy alatti pozícióra pályázik), hogy „Bocsi itt már nincs hely!”:

Egy igazi klasszikust is hozott nemrég az Aldi, ugyanis ezen a poénképen egy rapsztárnak rajzolt rántott trappista sajt van „Rap Pista” felirattal, szóval megint nagyot alkotott az az elme, aki ezt kitalálta és megvalósította:

Akit érdekel, itt megnézheti egy borszakértő videóját az Aldi kínálatáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás