promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő fordulat a benzinkutakon, rég történt ilyen a hazai autósokkal, erről mindenkinek tudnia kell
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mindenki fog örülni ennek, az biztos.

Az utóbbi hetekben elkezdett nagyon felszaladni az üzemanyag ára, ennek pedig természetesen egyáltalán nem örültek az autósok, hiszen olyan időket élünk, mikor minden egyes forint számít, így még a mondhatni csekély drágulást is jobban megérezzük a pénztárcánkon – bár a mostanában tapasztalható áremelkedésekre sokszor egyáltalán nem illett a „csekély” jelző, sokkal inkább a „jelentős”.

Amikor az üzemanyagról van szó, akkor általában kicsit érzékenyebbek az emberek, hiszen az egy olyan dolog, amit mindenképp muszáj megvenni, ha szeretnénk használni az autónkat, és el akarunk jutni kényelmesen A-ból B-be. Éppen ezért figyelik sokan árgus szemekkel hétfőn, illetve szerdán az előrejelzést, hogyan is alakul a benzin és a gázolaj ára – nos, a Holtankoljak.hu éppen most közölte a friss adatokat.

Kiderült, hogy augusztus 23-tól, azaz szerdától igazi fordulatra kell számítanunk, ugyanis most nem emelkedik az üzemanyag ára a töltőállomásokon, viszont sajnos nem is csökken, hiába várták sokan, hogy olcsóbb lesz a benzin és a gázolaj.

Az adatok szerint hosszú idő után először ismét stagnálni fog a töltőállomásokon az üzemanyag ára, vagyis továbbra is bruttó 642 Ft-ot kell fizetni 1 liter 95-ös benzinért, illetve a gázolaj literenkénti átlagára is 646 Ft marad – ennek pedig biztos, hogy sokan örülnek, hiszen most kivételesen nincs drágulás, azok viszont sajnos szomorkodni fognak, akik árcsökkenésre vágytak.

Egyelőre nem lehet tudni, hogyan alakulnak majd péntektől az árak, de reménykedjünk abban, hogy legrosszabb esetben ismét stagnálni fog, és nem drágulás, hanem árcsökkenés jön, hiszen az tenné leginkább boldoggá az embereket.

Aki esetleg nem látta még, az most itt megnézheti ezt a videót arról, hogyan lehet az üzemanyaggal spórolni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás