promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fontos hírt közölt az OTP Bank, erről az összes ügyfélnek muszáj tudnia, ha nem akar kellemetlenséget okozni magának
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erről jobb, ha az OTP Bank összes ügyfele tud.

Rengeteg ügyfele van az OTP Banknak Magyarországon, így nagyon fontos, hogy mindenki tájékozódjon az aktuális eseményekről, figyelmeztetésekről, hiszen sokakat érinthetnek ezek a bejelentések. A pénzintézet most egy nagy jelentőséggel bíró dologra hívta fel a figyelmet, ami könnyen lehet, hogy fel fogja bosszantani az embereket, pedig egy szükséges eseményről van szó, ami ráadásul elvileg nem is fog sokáig tartani.

Az OTP Bank bejelentette, hogy újabb fejlesztés van a láthatáron, ezért egy ideig pár szolgáltatás sajnos nem lesz elérhető – az is kiderült, hogy pontosan mikor lesz ez a fejlesztés, így az ügyfelek előre tudnak kalkulálni az eseménnyel.

A pénzintézet tájékoztatása szerint 2023. augusztus 24-én hajnali 1-től egészen hajnali 5 óráig nem lesz elérhető az OTP Bank kártyás fizetési rendszere. Ebben az időintervallumban a fizetési terminálokon, illetve az online felületeken sem lehet tranzakciókat végezni, így érdemes mindenképp kalkulálni ezzel, hátha valaki pont akkor szeretett volna valami hasonló dolgot elintézni.

Az OTP Bank azt is elárulta, hogy a bank logójával ellátott kártyákkal nem lehet majd se fizetni, se készpénzt felvenni a fejlesztés ideje alatt – ez pedig nem kis kényelmetlenséget okozhat az érintetteknek, szóval tényleg érdemes úgy intézni akkor a dolgainkat, hogy ne okozzon problémát nekünk a pénzintézet egyes funkcióinak ideiglenes leállása, amíg tartanak a munkálatok.

Akit érdekel, az itt megnézhet egy hasznos videót az internetes és mobilos csalásokról, egyenesen az OTP-től:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás