promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mit jelent a GLS futárszolgálat neve valójában? Erre nem gondoltál volna
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szinte minde nap találkozhatunk a GLS felirattal az utcákon.

Az utóbbi időben a vásárlások egyre fontosabb szerepet töltenek be az életünkbe, és bizony, ahogy egyre bővül a kínálat, úgy egyre többet foglalkozunk azzal, hogy a számunkra legjobb árut gyűjtsük be egy-egy bevásárlás kapcsán. A lehetőségek palettája óriási, és bizony rengeteg webáruház is már a segítségünkre van, hogy a számunkra megfelelő terméket válasszuk ki. És bizony, ha webáruház és online rendelés, akkor nagyon sokan találkozhatunk a csomagkiküldés révén a GLS nevével.

De mit jelent a GLS tulajdonképpen?

Az elmúlt években a webáruházak nagyon felpörögtek, így pedig a házhozszálltás is virágkorát éri, miközben rengeteg futárcéggel, és azok járműveivel is találkozhatunk az utakon. Vannak olyanok, akik minden nap rendelnek, valakik viszont csak néha, de feltételezhető, hogy az elmúlt években mindenki átesett már a tűzkeresztségen Magyarországon, és rendelt árut házhozszállítással. Így pedig nagyon sokan találkozhattak a GLS névvel.

De mégis mit jelenthet a cég neve? Talán van valami erős magyar kötődése, vagy egészen máshol kell keresnünk a választ erre a kérdésre?

A GLS Hungary Magyarország egyik legnagyobb csomaglogisztikai szolgáltatója, egyben pedig az egyik legismertebb is. Tevékenységének pedig a fő színtere Európa és Észak-Amerika. A GLS Cégcsoport leányvállalatai és partnervállalatai révén 40 államban van jelen, a céget még 1999-ben alapították a German Parcel Paket-Logistik GmbH felvásárlásával. A GLS neve egy betűszó, három angol szó található benne, és annyit tesz, mint General Logistics Systems.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás