promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Az Aldi mindenkit kiakasztott, a vásárlók tömegesen fogták a fejüket kínjukban

Az Aldi mindenkit kiakasztott, a vásárlók tömegesen fogták a fejüket kínjukban

Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Most tényleg túlment egy határon az Aldi, vagy egyesek csak túlreagálják?

Hatalmas a harc a vásárlók kegyeiért, az üzletek folyamatos akciókkal, különleges ajánlatokkal próbálják magukhoz csábítani az embereket, akiknek az a legfőbb céljuk, hogy minél többet tudjanak spórolni egy bevásárlás során. Mindenkinek van egy kedvence, amit preferál, de ez sűrűn képes megváltozni, attól függ, hogy éppen melyik boltban kerülnek kevesebbe azok a termékek, amikre szükségünk van.

Az utóbbi hónapokban sokan felfedezték maguknak az Aldi-t, ami a visszajelzések alapján remek kínálattal rendelkezik, ráadásul általában még az árak is elég kedvezőek ahhoz, hogy ott tartsák a vásárlókat. Rengetegen be is követték az Aldi közösségi oldalát, hogy mindig naprakész információkat kapjanak az éppen aktuális akciókról és ajánlatokról – de voltak, akik nem számítottak valamire.

Sokan meglepődve tapasztalták, hogy az Aldi közösségi oldalán nem csupán a heti akciós újság jelenik meg rendszeresen, hanem esetenként rettenetesen fárasztó, már-már zseniális szóviccek és poénképek is, amiken általában vagy nagyot nevetnek az emberek, vagy a fejüket fogják kínjukban – ez nagyban függ attól, hogy ki mennyire vevő az ilyen fajta „agyzsibbasztó” humorra.

Nemrég például egy camembert sajtos poénképpel akasztotta ki/nyűgözte le az embereket az Aldi, ugyanis a felvételen az látható, ahogy egy bringa kerekei camembert sajtok, felül pedig az „Igazi Tour de France” felirat szerepel:

Itt még nem ért véget a móka, ugyanis az Aldi meglovagolta az éppen aktuális Barbie lázat is, és megmutatta, hogy a rózsaszín Barbie világban is itt vannak a legjobb ajánlatok:

Végül pedig a három muskétás helyett a három mustárkással „támadta” meg a követők, vásárlók agyát az Aldi egy ilyen elképesztő poénképpel, ami mindenképp megérdemelne valamilyen díjat:

Akit érdekel, az itt megnézheti egy borszakértő videóját az Aldi kínálatáról: