promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több tízezer forintot érhet, minden magyarnak lehet ilyen otthon, augusztus 30. a határidő
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A régi tárgyak bizony sokat érhetnek, ha megtaláljuk azokat otthon.

Az, hogy a régi tárgyak az idő múlásával sokat érhetnek, nem újkeletű dolog, hiszen egyre kevesebb van belőlük, és ahogy megyünk vissza a múltba, úgy halmozódik az értékük. Már nem csinálnak olyanokat, jöttek helyettük újak. Pénzek esetén pedig akár még felbecsülhetetlen értékkel is rendelkezhetnek a tudományt illetően. Az is számíthat, hogy éppen hol találták meg azokat, mivel akár új eredményeket is hozhatnak a tudományos életben.

Ám most nem pontosan erről van szó.

Ebben a cikkben régi mobiltelefonokról lesz szó, amelyek most otthon lapulhatnak a magyarok fiókjaiban úgy, hogy nem is tudnak róla a magyarok, akik éppen új mobiltelefont szeretnének venni. És bizony ők is sokan vannak, így számukra fontos lehet azaz akció, amely a Yettel-nél jelent meg. A régi mobilok ugyanis harmincezer forintot érhetnek most, vagyis a beváltásuk. A használt vagy nem működő mobilok ugyanis leadhatók a Yettel bármely üzletében országszerte augusztus 30-ig (részletek ITT). Ezekért cserében pedig harmincezer forint járhat új mobil vásárlása estén, publikus lakossági hangalapú számlás tarifával, 2 év hűséggel - számol be róla a Pénzcentrum.

A magyarok szokásai.

A Yettel amúgy végzett megint egy kutatást, amelyből kiderül, hogy a magyaroknál otthon még mindig rengeteg régi készülik porosodik. A magyarok több mint fele tárol tehát otthon használaton kívüli mobiltelefont. Pedig az öregedő akkumulátor veszélyes si lehet az otthonunkban. A Yettel felméréséből pedig többek között az is kiderül, hogy a magyarok fele több mint három avgy négy évig is használ egy-egy mobilkészüléket, a magyarok ötöde pedig akár öt évnél is tovább használ egy-egy telefont.

A válaszadók több mint fele, pontosan az 55 százalékuk úgy válaszolt, hogy azért váltanak telefont, mivel az előző már használhatatlanná vált.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás