promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan hírt közölt a Tesco, senki nem számított erre
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Változások lesznek a Tescoban, van, ami meglepetésszerűen ér majd minket.

Az elmúlt időszakban több fontos hír is érkezett a Tesco háza tájáról, amiről érdemes tudni, ha éppen úgy tervezzük a hétvégi bevásárlást, hogy az egyik Tescoba vesszük az irányt. Ami fontosabb, hogy kivezetnek mennyiségi korlátozásokat, amelyek még korábban léptek érvénybe, így például a Világgazdaság számolt be róla, hogy néhány termék esetén tehát már nem kell számolni a mennysiégi korlátozásokkal, ímg más termékeknél ezek továbbra is érvénybe maradnak. Július 18-tól a lisztből, olajból, tojásból és UHT-tejből lehet az eddig meghatározott mennyiséghez képest többet vásárolni.

És hogy mire nem vonatkozik a szabályozás eltörlése?

A csirkehúsra, sertéscombra, burgonyára, illetve a kristálycukorra, ezekből továbbra is érvényben marad a mennyiségi korlátozás. Közben pedig az is kiderült, hogy bizony egy nagyon is hosszú ideig tartó korszak ér véget a Tesco áruházakban, amely sokakban ismét beindítja majd a nosztalgiafaktort. Ugyanis a Tesco áruházakban nem lehet majd kapni dobozos videójátékokat, aki emlékszik még ezeknek a fénykorára, tudja, hogy régen óriási területet foglaltak el az áruházakban ezek a szekciók. Ám hamarosan lezárul ez a korszak, pedig a videójátékos részleg egykor legendás volt, sokak emlékezhetnek arra,

hogy amikor a gyerekekkel a Tescoban vásároltak be, a nebulók rögtön oda siettek, hogy megnézhessék az újdonságokat.

Ám ez a korszak lezárul, hiszen megváltozott körülöttünk a világ, és a vásárlási szokások is mások, mint korábban. Ezt pedig az üzletlánc is érzékeli, ahogy a Leet is írja, egyelőre a dobozos játékok értékesítése csak az Egyesült Királyságot érinti, ám mivel központi döntésről van szó, valószínűleg hamarosan Magyarországot is eléri a változás szele.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás