promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szünetel a lottózás, rossz hírt közölt a Szerencsejáték Zrt., itt vannak a részletek
Borítókép:  Illusztráció / youtube.com/SAP (screenshot)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Karbantartás miatt egy ideig nem fog működni az online fogadási rendszer.

Amikor az Ötöslottó nyereménye az egekbe szökik, akkor szinte az egész ország együtt izgul azért, hogy vajon mikor viszik el a hatalmas összeget. Ez évente többször is előfordul, ilyenkor alakul ki újra és újra az úgynevezett lottóláz. Rengetegen lottóznak hazánkban, hiszen mindenkinek az az álma, hogy pár szerencsés húzásnak köszönhetően egy életre megoldódjanak az anyagi gondok.

Persze nagyon csekély az esélye annak, hogy bármikor is elvigyük az Ötöslottó főnyereményét, viszont mindig benne van a pakliban, hogy ez megtörténik, és ez az aprócska reménysugár is elég ahhoz, hogy hetente pár száz forintot erre áldozzunk akár egy lottózóban, akár esetleg online vagy mobilos felületen – nos, most van egy elég rossz hírünk ezzel kapcsolatban, ami sokakat érint.

A Szerencsejáték Zrt. bejelentette, hogy egy időre leáll az online fogadási rendszer.

A honlapon megtalálható figyelmeztetést szerint 2023. július 18-án, kedden 0:00 és 6:00 között karbantartást végeznek, ami miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere. Ez a leállás érinti az elektronikus fogadási rendszereket (internetes, Okoslottó mobilalkalmazás, SMS), illetve a szerencsejatek.hu, tippmixpro.hu és a tippmix.hu weboldalakat is – sőt, az internetes pályázati rendszert és a terminálos értékesítést is.

A Szerencsejáték Zrt. arról biztosította az embereket, hogy a rendszerek legkésőbb július 18-án, 6:00-kor újraindulnak, vagyis onnantól kezdve elvileg már minden visszakerül a régi kerékvágásba, így csupán egy pár órás szünetről van szó – de ez is egy olyan dolog, ami esetleges kényelmetlenséget okozhat az embereknek, így a vállalat megköszönte a türelmet és a megértést.

Akit érdekel, az itt megnézhet egy régebbi, nagyon érdekes riportot a lottóról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás