promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a Yettel gigantikus bejelentése, erről azonnal tudnod kell
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos, hogy erről tudj minél gyorsabban.

Az elmúlt időszakban rengetegszer hallunk arról, hogy a netes világot csalók és adathalászok lepik el, és ezek bizony nagyon sok fejfájást okozhatnak a számunkra, akár Gmail-en, akár telefonon is érkezhet a váratlan átverő, sőt gyakran ellepik  már a Facebook-ot is a csalók, és akár a Marketplacen is fenyegethetnek minket. A neten nagyon sok sajtóközleményt adnak ki fiygelmeztetésként, és ha a híreket saszemmel böngésszük, bizony nagyon sok információt felszedhetünk azzal kapcsolatban, hogy mik azok a ponteciális veszélyforrások, amelyek leselkedhetnenk ránk az internet bugyraiban.

Magyarországon szinte mindenki kapott már gyanús üzeneteket, ezért is fokozottan kell figyelni. Ráadásul a nagy melegben a kutatások szerint még jobban lankad a figyelmünk, így nyáron érdemes még jobban odafigyelni mindenféle gyanús üzenetre vagy megkeresésre, ami beesik hozzánk.

Ám lehetnek más megoldások is, hogy elkerüljük a bajt.

Mégis milyen lehetőségeink lehetnek?

Már akkor is elkerülhetjük a bajt, ha óvatlanul rákattintunk valamilyen veszéyles linkre. Egy ilyen megoldásról nyilatkozott nemrég az InfoRádiónak a Yettel digitális termékekért felelős senior tanácsadója, Leskó László. Az odafigyelés mellett segíthet például a Yettel Netpajzs szolgáltatás is, amely segít kiszűrni a csalókat a Yettel hálózatán. Egyszerűen nem engedi megnyitni az adathalász linkeket, még akkro sem, ha óvatlanul rájuk kattintunk.

Hogy pontosan mi a Yettel Netpajzs szolgáltatás?

Mint a honlapjukon is írják, egy biztonsági megoldás, mellyel kiszűrhetők a csaló és kéretlen tartalmak a Yettel hálózatán. Hatékonyan megvéd az adathalász oldalak és számos más internetes csalás ellen.

Közben a Yettel nagy bejelentést tett, miszerint 30 ezer forint kedvezményt érhetünk el új mobilkészülék vásárlásakor, ha van olyan mobiltelefonunk, amit már nem használunk. Tehát 30 ezer forint kedvezménnyel juthatunk új mobilhoz. A részletek pedig IDE kattintva érhetők el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás