promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leáll a lottózás, váratlan figyelmeztetést adott ki a Szerencsejáték Zrt., ez mindenkit érint
Borítókép:  Illusztráció / via blikk.hu (screenshot)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rossz hírt kaptak a szerencsejátékosok, erre mindenképp érdemes felkészülni.

Rengetegen lottóznak Magyarországon, hiszen szinte mindenkinek az a dédelgetett álma, hogy egyszer elviszi a hatalmas főnyereményt, és onnantól kezdve megszűnnek az anyagi gondjai, örökre megváltozik az élete, és többé már egyetlen napot sem kell dolgoznia. Persze ez csak kevés embernek jön össze, mivel nagyon csekély az esély arra, hogy elvigyük a milliókat, milliárdokat – de mindig benne van a pakliban, hogy ez összejöhet, hiszen egyetlen szelvénnyel is valóra válthatjuk az álmainkat.

A Szerencsejáték Zrt. több lehetőséget és platformot is biztosít arra, hogy a játékosok esélyt adjanak maguknak a győzelemre, hiszen már jó ideje online is lehet játszani, vagyis nem kell elsétálnunk esőben, szélben, hőségben a lottózóba, hanem otthonunk kényelméből is felkérhetjük egy táncra a szerencsénket, csupán pár kattintás az egész – most van ezzel kapcsolatban egy rossz hírünk.

Fontos figyelmeztetést adott ki a Szerencsejáték Zrt., ez minden szerencsejátékost érint.

A Szerencsejáték Zrt. a honlapján közölte, hogy július 4-én 00:00 és 05:00 között nem lesz elérhető az online fogadási rendszer, ugyanis karbantartást végeznek. Ez érinti a szerencsejatek.hu, tippmixpro.hu és a tippmix.hu oldalakat, illetve az internetes, SMS, Okoslottó mobilalkalmazás elektronikus fogadási rendszereket is – elvileg legkésőbb 05:00-ig megtörténik a rendszer újraindítása.

Valószínűleg sokakat érint ez a leállás, bár érezhetően egy olyan időpontra rakták a karbantartást, ami nem nevezhető éppenséggel kiemelkedően forgalmasnak, vagyis ezek alapján a Szerencsejáték Zrt. a lehető legkevesebb kellemetlenségre törekszik. Aki teheti, az július 3-án legkésőbb éjfélig tegye meg a tippjeit, vagy várjon másnap hajnal 5-ig, ugyanis addigra már a tervek szerint elérhető lesz az online fogadási rendszer.

Akit érdekel esetleg, hogy mennyi az esélyünk megnyerni az Ötöslottót, annak ajánljuk ezt az érdekes videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás