promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnal érvénybe lépett a Szerencsejáték Zrt. súlyos változtatása, ez sokaknak nem fog tetszeni
Borítókép:  Tőzsdefórum
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Szerencsejáték Zrt. váratlan változást vezetett be.

A Szerencsejáték Zrt. olyan változást vezetett be nemrég, amit már június elején belengettek, de még csak most kezdett el terjedni a híre. A vállalat ugyanis úgy döntött, hogy 50 százalékos drágulást vezet be bizonyos játékaiknál.

A saját honlapjukon közzétett tájékoztató szerint 2023. június 19-től a Tippmix és a V-sport fogadás esetében a legkisebb megfogadható tét összege 200 forintról 300 forintra változik. Az egységnyi fogadás tétje változatlanul 10 forint marad. A Tippmixpro és V-sport Pro online fogadások esetében a legkisebb megfogadható tétösszeg továbbra is 100 forint lesz.

Az infláció tehát utolérte a magyarok egyik kedvenc szerencsejátékát is, aminek első hivatalos játéknapját 1997. november 24-én tartották. Annak idején így írtak a Tippmixről a Petőfi Népe című újságban:

„Új fogadási lehetőséget kínál hétfőtől a Szerencsejáték Rt. Útjára indul a bukmékeri fogadási rendszerű Tippmix. Sokat számít a megérzés, de még többet a sport, a versenyzők, a játékosok, a csapatok ismerete, a tájékozottság, a fogadást megelőző felkészülés. A legkisebb megtehető tét 100 forint, a legnagyobb 100 ezer forint”

A lottóknál egyelőre nem közöltek semmiféle változást vagy drágulást. A következő fontosabb magyarországi számhúzás szerda este lesz, amikor is kihúzzák a Skandináv lottó nyerőszámait. A várható főnyeremény most nettó 320 millió forint lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás