promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borzalom Budapesten: emberi csontokat találtak lakásfelújítás közben, teljesen ledöbbentek a munkások
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy egyszerű lakásfelújítás hamar rémálommá vált egy budapesti társasházban.

Rengeteg régi, az 1900-as évek elején felhúzott társasház van Budapesten, amik már bőven felújításra szorulnak, hiszen megrágta őket az idő vasfoga, ráadásul sok ilyen ingatlanon a háború nyomai is még mindig ott vannak. Mondhatni természetes, hogy az új tulajdonosok ilyenkor úgy döntenek, hogy kipofozzák a lakásukat, viszont van, hogy a munkálatok közben egészen döbbenetes felfedezésre kerül sor.

Budapest IX. kerületében, az Erkel utcában újítottak fel éppen egy társasházi lakást, amikor a munkások elkezdték felszedni a parkettát, és furcsa dolgot találtak az alatta lévő, kitöltő törmelékben. Először azt hitték, hogy csupán állati csontokról van szó, hiszen ez ilyenkor esetenként elő szokott fordulni, de hamar kiderült, hogy nem – valószínűleg mindenkit kirázott a hideg, amikor megtörtént a realizálás egy állkapocscsont láttán.

Régi emberi maradványok lapultak a parketta alatt.

A munkások rögtön értesítették a tulajt, ő pedig a hatóságokat, hogy kiderüljön a rejtélyes és hátborzongató felfedezés mögött rejlő igazság. Állítólag már több generáció óta is ott lakott a mostani tulajdonos családja, de eddig elvileg még senki sem szedte fel a parkettát, ezért is volt olyan sokkoló számára is, hogy ilyesmit találtak az ingatlanban – évtizedeken át senki sem tudott erről.

Egyelőre még nem lehet tudni biztosan, hogyan kerültek a töltésbe az emberi maradványok, illetve az is kérdéses, hogy mikor történtek a halálesetek, de egyes elméletek szerint a második világháború után kerülhettek a parketta alá a csontok úgy, hogy esetleg belekeveredtek a töltésbe – a teljes igazságot valószínűleg már sosem fogjuk megtudni, hiszen túl sok idő telt el, és túl kevés az információ.

Itt lehet megtekinteni egy riportot a felkavaró esetről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás