promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Aldi röhejes húzása miatt fogják a fejüket a vásárlók, miért kellett ezt?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Aldi teljesen lefárasztotta a magyar vásárlókat.

Manapság rendkívül lényeges az emberek életében, hogy bizonyos termékek mennyibe kerülnek, és hol, melyik boltokban a legolcsóbbak. Ez igazából mindig is így volt, de az utóbbi hónapokban, években annyira megdrágultak a dolgok, hogy ez sokkal fontosabb lett számunkra. Sokan szinte vadásszák az akciókat a spórolás reményében, vagy egyszerűen csak lemondanak a kedvenceikről, ha azoknak túlzottan felmegy az áruk.

Mostanra valószínűleg mindenkinek megvannak a kedvenc üzletei, ahol a legolcsóbb a felvágott, kenyér, vagy bármi más, ami csak kellhet. Sokak kedvence lett például az Aldi, hiszen a visszajelzések alapján ott egészen remek, változatos a kínálat, és a termékek árfekvése is általában elég kedvező, főleg, ha éppen akció van. Az áruházlánc a közösségi oldalán is fel szokta hívni a vásárlók figyelmét a kedvezményekre, aktuális ajánlatokra – sőt, időnként még poénképek is kikerülnek az oldalra.

Az Aldi poénképei már-már legendásak, hiszen egyszerre zseniális, és rendkívül fárasztó alkotásokról van szó, amiket vagy imádnak, vagy utálnak az emberek – de az biztos, hogy mindig képesek hatást kiváltani, szóval különlegesek.

Megesik, hogy páran kiakadnak egy-egy ilyen humorosnak szánt fotón, hiszen valóban agyzsibbasztó poénképekről, könyörtelen szóviccekről van szó, de az esetek többségében tárt karokkal fogadják ezeket a követők, mivel tényleg nagyon viccesek tudnak lenni – sőt, a kommentek szerint vannak, akik kifejezetten ezek miatt követik az Aldi oldalát a Facebookon.

Nos, most is nagyot alkotott az Aldi, ugyanis egy olyan poénképpel reklámozta a zsúrzsemlét, amin éppen zsúrzsemlék zsúroznak lufival, csákóval, ahogy kell – itt lehet megtekinteni, de előre szólunk, hogy aki nem vevő az ilyesmire, az valószínűleg fogja majd a fejét ettől a röhejes húzástól:

Ebben a videóban pár Aldi-ban kapható italt ajánl egy magyar borszakértő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás