promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eurojackpot: könyörtelen mennyiségű forint, 31 ezer millió volt a főnyeremény ezen a héten - íme a nyerőszámok
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a hét szám volt ma a legfontosabb így estefelé. Vajon hányat találtál el belőlük?

Az Eurojackpot az egyik legkedveltebb számsorsjáték Európában, milliárdok találhatnak gazdára hétről-hétre, és immár minden héten kétszer is megrendezik a sorsolást. Most pénteken újra sorra került a számhúzás a keddi sorsolás után, újra nagy reményekkel indulhattak játékba a magyarok, hátha Magyarországról nyeri meg valaki az elképesztő nagyságú főnyereményt.

2023-ben a 23. héten is megtartották az Eurojackpot számsorsolását, ez volt a június harmadik számhúzása 2023-ban. A főnyeremény most felülmúlta a 31 milliárd forintot is. Rengetegen indították most is játékba a kedvenc szelvényeiket a feltételezett nyerőszámokkal, így megeshet, hogy holnap reggel valaki már úgy ébred fel, hogy bizony milliárdos lett.

Az Eurojackpotot a következőképp játsszák: minden sorsoláskor hét számot húznak ki, 5/50 és 2/12-es rendszer szerint. Tehát öt golyót az 1-50 számtartományból, illetve két Euro-golyót az 1-12 számtartományból.

Tehát elképesztő összeg találhatott ezen a héten is gazdára, valakinek pedig azonnal megváltozhatott az élete is. Talán egy magyar nyerheti meg a hatalmas nagyságú pénzt? Nagyon jól tudjuk, hogy ez sosincsen kizárva. A szelvényeket este 19 óráig kellett beküldeni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki.

Nagyon fura számokat húztak ki, mivel majdnem mindegyik extra közel van egymáshoz.

Nézzük, milyen nyerőszámokat húztak ki 2023. június 9-én:

A-mező: 8, 13, 24, 35, 36

B-mező: 6, 8

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás