promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Példátlan dolog történik Magyarországon, a Szerencsejáték Zrt. váratlan hírt közölt
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kevesen fogják elhinni, hogy ez megtörténhet, és úgy tűnik, hogy mégis.

Eljött ismét az utolsó hétköznap, és sokan már most arra készülnek, hogy a hétvégén bizony elviszik a főynereményt valamelyik lottón, esetleg az Ötöslottón vagy éppen a Hatoslottón, illetve a Luxor-on. A hétvége ebből a szempontból tehát aranybánya, most következnek a legnagyobb pénzt ígérő húzások. Az Ötöslottón amúgy már 1 milliárd fölött van az a főnyeremény, amit egy telitalálatos szelvénnyel el lehet vinni, míg a Hatoson 600 millió a várható főnyeremény.

Ám még a mai nap folyamán itt van egy Eurpjackpot sorsolás is, ahol forintban milliárdokat lehet nyerni ezen a pénteken is.

Az Eurojackpottal kapcsolatban a Szerencsejáték Zrt oldalán jelent meg egy nagyon váratlan hír, amelyre Magyarországon valószínűleg nem sokan számítottak, e szerint egy szerencsés magyar nyertes nem vette át még a nyereményét, pedig nem kevés pénzről van szó, összesen 106 millió forintról, ez pedig egy 5+1 találatos szelvény tulajdonosa nyerte meg még hónapokkal ezelőtt.

Mint a Szerencsejáték írja a közleményben, a nyertes elbúcsúzhat a nyereményétől amennyiben péntekig nem jelentkezik nyereményéért. Azt is megjegyzik, hogy az Eurojackpot 11 éves magyarországi története során még egyszer sem fordult elő, hogy a nyertes nem jelentkezett ilyen nagyösszegű nyereményéért. Így ez most egy kuriózum eset.

Amúgy a nyertes számokat, amelyekkel ezt az összeget Magyarországon megnyerték még pontosan március 10-én sorsolták ki, telitalálatos szelvény ugyan nem volt, de 5+1-es hat darab is, így született meg a több mint 100 millió forintos főnyeremény. Azt is megjegyzi a nemzeti lottótársaság, hogy amennyiben a játékos június 9-ig nem hívja a nagynyertes-vonalat, az összeg bekerül az úgynevezett fel nem vett nyeremények közé, így különsorsolásos nyereményjáték útján kerül vissza a játékosokhoz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás