promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyarok leleményességén röhög a fél internet: egy zseniális kép bizonyítja, hogy bármit meg tudunk oldani, ha piáról van szó
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindig találunk megoldást a problémákra, még akkor is, ha nem az igazi.

Hiába vagyunk egy egészen pici ország, mégis a világon szinte mindenhol tudják, hogy kik is azok a magyarok. Legendás sportolóink, feltalálóink, tehetségeink rendszeresen viszik a hírünket, de aki ellátogat Magyarországra, az is egyből megszereti a kultúránkat, és persze minket is, hiszen a vendégszeretetünknek nincsen párja – bár az alábbi cikkünk alapján a külföldiek nem csupán pozitív véleménnyel vannak rólunk.

Érdekes, hogy a magyarokat a legtöbb helyen kifejezetten leleményesnek tartják, ez pedig összességében egy hatalmas pozitívum. Van is egy nemzetközi vicc rólunk, amit a Monty Python ikonikus tagja, a Waczak szálló sztárja, John Cleese is elmondott, mikor nemrég Budapesten járt és előadást tartott:

„Egy magyart onnan lehet felismerni, hogy utánad megy be a forgóajtón, mégis előtted jön ki”.

Ez persze arra utal, hogy mindig feltaláljuk magunkat, akármilyen szituációba is csöppenünk. Ez valóban így is van, minden egyes nap tapasztalhatjuk, hogy mi, magyarok bizony tényleg ilyenek vagyunk, a problémamegoldó képességünk egészen lenyűgöző – bár néha nem a legjobb.

Nemrég elkezdett rohamos tempóban terjedni az interneten egy fotó, amin jót nevettek az egész világon, ugyanis úgy szemlélteti a leleményességünket, hogy az valami elképesztő. A képen az látható, hogy egy kocsmában a polcon nem fért el két, nagyobb üveggel rendelkező pia, így ahelyett, hogy máshova rakták volna őket, inkább kivágták az álmennyezetet, hogy legyen helyük – géniusz.

Itt lehet megnézni a szóban forgó felvételt, ami tényleg bizonyítja, hogy a magyaroknál leleményesebb emberek nincsenek az univerzumban – főleg, ha piáról van szó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás