promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan fordulat a benzinkutakon, holnaptól erre kell számítaniuk az autósoknak
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jobb, ha erről minden autós tud.

A legtöbb autós folyamatosan azt figyeli, hogy vajon hogyan is változik az üzemanyag ára. Érthető, hogy ez egy fontos téma, hiszen rengeteget költünk benzinre és gázolajra, ráadásul sok esetben nem is igazán van más választásunk, kénytelenek vagyunk fejet hajtani a folyamatos ingadozás előtt, és örülni annak, ha éppenséggel stagnál, csak csökken az üzemanyag literenkénti átlagára.

Az utóbbi időszakban többször is megesett, hogy drágult az üzemanyag, az autósok szívták is a fogukat miatta, hiszen akár súlyos összegeket is jelenthetnek ezek az áremelkedések. Éppen ezért sokan már szinte előre rettegnek, hogy az adott héten éppen hogy alakul a benzin, illetve a gázolaj ára, hiszen egy komolyabb drágulás valóban problémát tud okozni azoknak, akik így is számolgatják a pénzüket.

Most érkezett a hír a holtankoljak.hu jóvoltából, hogy fellélegezhetnek az autósok, ugyanis váratlanul ugyan, de egyelőre stagnál az üzemanyag ára, vagyis nem drágul szerdától – de sajnos nem is lesz olcsóbb.

A honlapon közölt információk szerint június 7-től továbbra is átlagosan 576 forintért lehet megvásárolni egy liter benzint a töltőállomásokon, a 1 liter gázolajért pedig 554 forintot fognak kérni.

Sokan már ennek is nagyon örülnek, hiszen ha nincs drágulás, akkor legrosszabb esetben is ugyanannyi pénz marad a zsebben, vagyis nem kell többet költeni a benzinkutakon. Persze ez könnyen lehet, hogy napokon belül változni fog, hiszen nem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő, elképzelhető, hogy ismét drasztikus drágulással kell szembenézniük az autósoknak – addig is érdemes kiélvezni ezt a stagnálást.

Itt lehet megnézni egy videót, amiben pár üzemanyag spórolási tippet árulnak el, hátha jól jön:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás