promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bejelentést tett a Telekom, erről azonnal tudnod kell
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erről fontos, hogy tudj.

Ha meghalljuk azt, hogy egy szolgáltató modernizál, valószínűleg azonnal tudni fogjuk, hogy ez bizony nagyon jó dolog lesz a számunkra, hiszen számos előnyhöz juthatunk majd a fejlesztés végén. Most a Magyar Telekom háza tájáról hallunk a modernizációs programjuk egy fontos eleméről, ugyanis a mobilhálózat-modernizációs programjuk részeként a nyár végére már 60 százalékra növeli lakosságszám-arányos kültéri 5G lefedettségét.

Azt is fontos megjegyezni, hogy a Telekom 5G hálózata már június elsejétől Budapesten, a megyeszékhelyeken, vidéki nagyvárosokban és községekben, valamint a Balaton, a Velencei-tó és a Tisza-tó körül lesz majd érhető. Ráadásul június 1. és augusztus 31. között díjmentesen elérhetővé teszi az 5G-t az ügyfeleik számára, akik ezt 5G-képes telefonukkal és mobilinternettel tudnak majd igénybe venni.

De a közlemény arra is kitér.

A Telekom azt is elmondta a közleményben, hogy a hálózatfejlesztési program igazából az aktív és passzív rádiótechnikai eszközök elhelyezéséhez és működéséhez szükséges infrastruktúra fejlesztését is magában foglalja. A berendezéseket modern eszközökre cserélik, így ez többletkapacitást jelent, amely további technológiai előnyöket is magában foglal, illetve megbízhatóbb szolgáltatást és alacsonyabb energiafelhasználást is.

Mint a vállalat azt szerdán közölte,

a Telekom ezzel olyan technológiai képességeket teremt, amelyek lehetőséget adnak akár azonnali, akár későbbi szolgáltatásbővítésre az adott állomásokon és országosan.

(via Media1)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás