promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bejelentést tett a Telekom, erről azonnal tudnod kell

Óriási bejelentést tett a Telekom, erről azonnal tudnod kell

Helyi Hírek

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erről fontos, hogy tudj.

Ha meghalljuk azt, hogy egy szolgáltató modernizál, valószínűleg azonnal tudni fogjuk, hogy ez bizony nagyon jó dolog lesz a számunkra, hiszen számos előnyhöz juthatunk majd a fejlesztés végén. Most a Magyar Telekom háza tájáról hallunk a modernizációs programjuk egy fontos eleméről, ugyanis a mobilhálózat-modernizációs programjuk részeként a nyár végére már 60 százalékra növeli lakosságszám-arányos kültéri 5G lefedettségét.

Azt is fontos megjegyezni, hogy a Telekom 5G hálózata már június elsejétől Budapesten, a megyeszékhelyeken, vidéki nagyvárosokban és községekben, valamint a Balaton, a Velencei-tó és a Tisza-tó körül lesz majd érhető. Ráadásul június 1. és augusztus 31. között díjmentesen elérhetővé teszi az 5G-t az ügyfeleik számára, akik ezt 5G-képes telefonukkal és mobilinternettel tudnak majd igénybe venni.

De a közlemény arra is kitér.

A Telekom azt is elmondta a közleményben, hogy a hálózatfejlesztési program igazából az aktív és passzív rádiótechnikai eszközök elhelyezéséhez és működéséhez szükséges infrastruktúra fejlesztését is magában foglalja. A berendezéseket modern eszközökre cserélik, így ez többletkapacitást jelent, amely további technológiai előnyöket is magában foglal, illetve megbízhatóbb szolgáltatást és alacsonyabb energiafelhasználást is.

Mint a vállalat azt szerdán közölte,

a Telekom ezzel olyan technológiai képességeket teremt, amelyek lehetőséget adnak akár azonnali, akár későbbi szolgáltatásbővítésre az adott állomásokon és országosan.

(via Media1)

Borítókép:  Profimedia - illusztráció

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás