promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ingyenes gyereknapi programdömping Pest megyében, mutatjuk hova érdemes menni a hétvégén
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiskorunk egyik kedvenc ünnepe kétségtelenül a gyereknap volt. Felnőve ez már inkább arról szól, hogy mi szerezzünk örömet a kisebbeknek és lássuk rajtuk ugyanazt az önfeledt örömet, amit mi éreztünk régen. Cikkünkben felsorolunk néhány szuper lehetőséget, ahol az egész család garantáltan jól fogja magát érezni.

A mostani hétvégén mindenhol a kis lurkóké a főszerep, nem is kellett hát sokáig keresgélnünk, hogy jobbnál jobb programokat tudjunk ajánlani nektek.

Lássuk hát a listát:

Vác, Kertem bár, ahol a Zöld Menedék Állatvédő alapítvány tart rendezvényt, csodás kilátással és panorámával, május 27-én, 9:30-tól.

Egész nap programok, akadályverseny, kvíz, rajzkiállítás és kutyás bemutató várható, a helyszínen pedig tudtok fogyasztani is. A belépés ingyenes, azonban mivel egy állatvédő alapítvány szervezi, így valószínűleg valamennyi adományozás illendő.

Budakeszi gyereknap a Fő téri Parkban, május 27-én, 10-17 óráig

A rendezvény látogatása ingyenes. Szintén egész napos programokkal készülnek, vetélkedők, közös torna, tánc, színházi bemutató, kutyás programok, néptán,c jóga és koncert várható.

Gyereknap a Gödöllői erdei kisvasúton , május 28-án, 10-18 óráig, a Csemete téri megállónál

A rendezvény teljesen ingyenes. Táncházzal, kézműves foglalkozásokkal, Lego és makettautó kiállítással, tombolával, motoros show-val és méhészeti előadással készülnek a szervezők.

Biatorbágyi gyereknap, május 27-én 9-18 óráig

A redezvényt a Biatorbágyi Önkéntes Tűzoltóság szervezi, hagyomány szerint élményautózással és habpartival várják a látogatókat.

Halász Judit koncert a Bókay Kertben, május 28-án 16 órakor

Halász Juditon generációk nőttek fel, így az ő munkásságát és a dalai gyerekekre gyakorolt hatását nem kell bemutatni. A koncert ingyenes és rajta kívül még sokan mások fellépnek. Külön aranyos az esemény apukamegőrzője. :D Az esemény már kora délelőtt elkezdődik és szintén lehet számítani színházi előadásra és nagyméretű mesefigurákra is.

Városligeti gyereknap, május 26-27-28

A Városligetben minden évben megrendezik ezt a nagyszabású 3 napos eseményt, idén sincs ez másképp. Teljesen ingyenes és garantáltan egész napos kikapcsolódást nyújt, akár mindhárom napra érdemes kimenni.

Mesebeli gyereknap Szigetszentmiklóson, május 27-én, 9 órától

Az esemény teljesen ingyenes. Aszfaltrajzverseny, városnéző kisvonat, arcfestés, színház és interaktív mesefeldolgozás a program, késő délutánig.

Gyereknap Monorierdőn a Makkos Parkban, május 28-án 10 órától

Légvár, mezőgazdasági gépek, állattartásról szóló előadások, horgászat célbadobás és még rengeteg más várható. Mint az eddigiek, ez is teljesen ingyenes.

Gyermeknap a Rákosmenti Csúszdapark Nyúldombnál, május 28-án 10-17 óráig

Koncertek, színházi előadások, csillámtetoválás,ügyességi pálya, KRESZ feladatok, fotókabin szórakoztatja a vendégeket, szintén ingyenesen.

Tart még gyereknapot Budaörs-Kamaraerdő, Sződliget, Törökbálint, A Budaörsi Repülőtér, a Lupa Strand, a Kisorszi Szigetcsúcs, Biatorbágy, a Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület, Kerepes és Ócsa is.

Reméljük, hogy tudtunk nektek segíteni abban, hogy a mostani hétvége igazán varázslatos legyen és látva a kicsik önfeledt szórakozását, néhány órára ti is újra gyermeknek érezzétek magatokat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás