promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Aldi leleplezte az egyik nagy kasszás trükköt – lehet ezt eddig te is rosszul csináltad
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Te tudtad, hogyan érdemes felpakolni a szalagra a kasszánál? Az Aldi a TikTok csatornáján ehhez is mutat majd trükköket.

Igazán pörög most az élet a bolthálózat körül, mivel az Aldi Magyarország idén ünnepli a tizenötödik születésnapját. Volt nyereményjáték, új boltnyitások, na meg persze rengeteg akció. Ezekre persze szükség is van, mivel eléggé ódzkodunk a boltba járástól a mostani időszakban. Nem arra kell figyelnünk, hogy milyen új terméket próbáljunk ki, vagy mivel dobjuk fel az esti vacsorát, hanem a fő cél jelenleg az, hogy minél olcsóbban megússzuk.

A közelmúltban érkezett is egy bejelentés az áruházlánctól. A magyar Aldi az Aldi Süd csoport többi tagvállalatához hasonlóan a „Milfina” helyett a jövőben egységesített márkanév, a „Milsani” alatt forgalmazza a tejtermékeket, így megújul majd az árucikkek csomagolása is.

A vásárlóknak persze nem kell megijedniük, mert tényleg csak a külalak lesz más, szóval sem a receptúrán, sem a termékek beltartalmán nem változtatnak.

Közben pörög az Aldi TikTok-csatornája is, ahol leleplezték a trükköt, hogyan is kellene felpakolni a kasszaszalagra. Sokszor látjuk, hogy a nagyobb üdítőket rengetegen állatva teszik fel, amik így könnyen elborulhatnak. Természetesen fektetve kell őket a szalagra helyezni, hogy a kupak a kasszás felé nézzen, így nem lesz semmi probléma.

Bár a videóban nem térnek ki rá, de ugyebár ha az italokat függőlegesen pakoljuk, akkor állandóan el fognak gurulni, főleg, ha nincs, mi megtartsa őket.

Az Aldi egy másik videóban azt mutatja meg, hogy milyen típusú emberekkel találkozhatunk a kasszánál. Van olyan, aki még visszaszalad valamiért, és feltartja a sort, de az is idegesítő tud lenni, ha teljesen belekerül egy másik vásárló az auránkba, de nem igazán akarja észrevenni magát.

A legjobban persze az udvarias típusú vásárlókat kedveljük, akik például előre engednek, ha nekünk csak egyetlen terméket kell kifizetnünk. Ezt hála égnek egyre többen alkalmazzák.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás