promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Penny kegyetlenül kibabrál a vásárlókkal? Itt az igazság, ami mindent megmagyaráz
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fény derült az igazságra a Penny-vel kapcsolatban.

Egy hatalmas félreértés váltott ki felháborodást a Penny vásárlói között. Több hazai hírportál is lehozta, hogy további üzleteknél lett fizetős a parkolás. Közölték az olvasóikkal, hogy két Somogy vármegyei Penny-nél - Kaposváron és a siófoki Vak Bottyán utcai üzletnél - is már csak egy órára lehet díjmentesen megállni, de aki ennél tovább várakozik, annak fizetnie kell. Bár a portálok kiemelték, hogy a vásárlók a vásárlásukat igazoló blokk felmutatásával további egy óra ingyenes parkolást kapnak, az emberek közül sokan félreértették ezt, és a közösségi médián keresztül szidalmazták a Penny-t, hogy fizetőssé tették a parkolást további két boltjuknál.

Megkerestük a Penny Sajtóosztályát, hogy megtudjuk az igazságot, a márciusban közzétett listában szereplő üzleteken kívül valóban újabb helyeken tették-e fizetőssé a parkolást.

„Március óta nem vontunk be újabb Penny áruházat. Ezek alapján nem igaz az a megállapítás, hogy a Penny újabb boltokban vezetett volna be fizetős parkolást, hiszen ez már egy korábbi döntés eredménye”

Magyarán a két Somogy vármegyei üzletről is már korábban született döntés. Ugyanakkor a Penny tájékoztatta a szerkesztőségünket arról, hogy az elmúlt hetekben több vásárlói jelzés is érkezett arra vonatkozóan, hogy egyes Penny-üzleteknél a parkolóban hagyott, nem vásárlási céllal érkező gépjárművek ellehetetlenítik a vásárlók számára a parkolást. Emiatt az üzletlánc haladéktalanul lépéseket tett.

„Ennek megszüntetése érdekében szakemberekkel egyeztetve a vállalat arra a döntésre jutott, hogy az érintett üzleteink parkolóiban bevezeti az egy óra időtartam feletti fizetős parkolást. Fontos azonban kihangsúlyozni, hogy a Penny vásárlói számára - a vásárlást igazoló blokk felmutatásával - további 1 órán keresztül díjmentes a parkolás. A vállalat felmérései alapján ennyi idő alatt kényelmesen bevásárolhatnak a Penny-be látogatók anélkül, hogy ez számukra bármilyen további költséget jelentene”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás