promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ötös lottó: Korda György energiái vajon segítettek bezsebelni valakinek a főnyereményt? Mutatjuk a százmilliókat érő nyerőszámokat
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szerencsejáték Zrt. megtartotta a 19. hét ötös lottó számsorsolását Magyarországon, ahol Korda György és Balázs Klári volt a kabala a Duna TV stúdiójában.

Nem is olyan rég, pontosabban a 17. héten kettő kellett osztani az ötös lottó egyik gigászi főnyereményét Magyarországon. Két szerencsésnek is telitalálata lett, ők így egyenként 2 milliárd 308 millió 107 ezer forintot vihettek haza, na meg némi aprót is kaptak hozzá.

Érdekesség, hogy a múltkori ötös lottó sorsolásnál is két szerencsés találta el mind az öt számot a 42. héten. Innen is látható, hogy milyen régóta gyűlt a főnyeremény.

[[cikk1]]

Magyarországon a legutóbbi sorsoláshoz képest tudott is kicsit gyarapodni a főnyeremény, mivel telitalálat a legutóbbi sorsoláson nem volt. A stúdióban Korda György és Balázs Klári volt a sztárvendég, akik igyekeztek szórni a pozitív energiákat mindenki felé.

A Szerencsejáték Zrt. tehát megtartotta a 19. hét ötös lottó számsorsolását, ahol 315 millió forintért ment a küzdelem. Hazánkban a várható főnyeremény továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni. A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni. A szelvényeket szombat délután fél hatig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki. Lássuk, megvan-e a harmadik szerencsés 2023-ban, aki ebben az évben mind az öt számot eltalálja.

Nyerőszámok: 35, 39, 80, 88, 90

Öttalálatos szelvény ezen a héten nem volt, így jövő héten tovább duzzad a nyeremény Magyarországon.

Nyeremények:

4 találatos szelvény 11 darab, nyereményük egyenként 4 187 990 forint;
3 találatos szelvény 1 296 darab, nyereményük egyenként 37 240 forint;
2 találatos szelvény 43 932 darab, nyereményük egyenként 3 745 forint.

A jövő héten 505 millió forint lesz a várható főnyeremény.

[[vid1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás