promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így nyithatod fel konyhai mosogatód rejtett nyílását, ahol letaglózó látvány fogadhat
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A konyhában is vannak rejtett zugok, amelyekre még akkor sem találunk rá, ha minden nap látjuk azok fedelét.

Valószínűleg még akkor sem ismerjük a mindennapi használati tárgyainkat teljes mértékben, ha a nevükhöz híven tényleg minden nap használjuk ezeket, é sokszor a házimunka során is szóba kerülnak. Így ha takarítunk, akkor is csak a jól bejáratott helyeken takarítgatunk fel, és nem nézünk már be olyan helyekre, ahol korábban sem takarítottunk. Pedig érhetnek bizony komoly meglepetések, de hála a közösségi médiának és az igazán vállalkozó kedvű tartalomgyártóknak, nagyon könnyen 100 százalékosra fejleszthetjük a tudásunkat bármilyen témát illetően is.

De mi a helyzet a konyhával?

A TikTok-ra feltöltött lájfhekk, praktika vagy trükk videó szerint bizony nagyon sok mosogatóban is lehet olyan rejtett kis nyílás, ahová nem nézünk be, pedig tényleg sok piszok, kosz és kellemetlen szennyeződés rakódhat le.

Ezt a részt talán nem is kell mindig kitisztítani, de ha egy igazi teljeskörű mélytakarítást végzünk, akkor bizony kéthavont érdemes ide is bekukkantani, hogy mennyi piszok halmozódott fel ezen a helyen. Szóval e za rész a szűrős dugó alatti rész, avagy a dugónyílás, amelyet sokszor egy kis bűvészkedés után tudunk csak eltávolítani, hogy láthassuk majd a piszkot, ami itt is felhalmozódott. Sokszor ennek a lecsavarásánál figyelni kell, mivel meglazulhat a tömítés is, és kifolyik a víz is a mosogató alá, de egy kis előkészülettel ezeket a veszélyeseket azonnal távol is tarthatjuk magunktól.

Szóval akkor pontosan hol is van ez a nyílás, és pontosan milyen tisztítási módszert javasolnak azok a userek, akik rendszeresen tisztítják ezt? A TikTok videó megmutatja, illetve azt is láthatód, hogy a videó készítőjénél micsoda piszokrengeteg halmozódott fel ezen a helyen:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás