promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lovakkal kocsmáztak Budapesten? A fővárosiak teljesen megrökönyödtek azon, amit Angyalföldön láttak
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Budapesten elég meglepő, ha valaki két lóba ütközik egy kocsma előtt – akár ivott, akár nem.

Egészen hétköznapi jelenségnek számít, hogy az emberek elmennek iszogatni a haverokkal, majd utána enyhén ittas állapotban furcsa dolgokat látnak hazafelé. Ilyenkor mindenki elkönyveli magában, hogy bizony az alkohol űz velük tréfát, és valójában nem fénysebességgel halad előttük Budapesten a 4-es villamos – de van, hogy amit látunk, az nem a képzeletünk műve, és egész érdekes dolgokat fedezünk fel a fővárosban.

Pillanatok alatt elterjedt az interneten az a kép, amin két ló látható az utcán elvileg egy kocsma elé kikötve Angyalföldön. A gyönyörű pacik persze vidéken nem okoznának ekkora megrökönyödést, de a budapestiek csak ámulni tudtak a jelenségen, hiszen ott egyáltalán nem számít megszokottnak, hogy lovak mászkálnak az utcán – az meg főleg nem, hogy szép nyugodtan ott is „parkolnak” egy pubnál.

A kommentekből kiderült, hogy a két ló rendszeresen közlekedik Angyalföldön, és állítólag úgy hívják őket, hogy Dezső és Egon.

Volt, aki megemlítette egy hozzászólásban, hogy annak idején mennyire meglepődött, mikor vidékről felköltözött Budapestre a 13. kerületbe, és hirtelen patakopogást hallott kintről az utcáról, majd meglátta ezt a két lovat. Egyáltalán nem számított arra, hogy ilyen élményben lesz része a fővárosban, és ezzel minden bizonnyal sokan így vannak még – nem véletlenül döbbentek meg ennyien az állatok láttán.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mi célból voltak a felvétel helyszínén a lovak, de az biztos, hogy sokan felvillanyozódtak a látványuktól, és többen is megörökítették őket, hiszen tényleg nem egy hétköznapi jelenség ez Budapesten:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás