promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bejelentést tett a Yettel, magyarok tízezreit érintheti, így fontos, hogy tudj róla
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos, hogy erről tudj.

A Yettel nagy bejelentést tett, hiszen leírták, hogy széles körben is elérhetővé teszik a Yettel TV-szolgáltatást, amely február óta tesztidőszakban futott már. De mit is takar ez a Yettel TV-szolgáltatás? Valami egészen másról van szó, mint ahogy most tévézünk? A Yettel TV átmenetet képez a lineáris tévé és a streaming között, tehát igazából a régen megszokott és bevált dolgokat ötvözi a modern kor kívánalmaival, hogy valamelyest mindenkinek régi, és mégis új legyen az élmény.

Mint megírták, a február óta tartó tesztidőszakban összesen 4,5 millió alkalommal indították el a lejátszást, a cég a tesztidőszakot sikeresnek ítélte, így széles körben is elérhetővé tették a szolgáltatást. A Yettel TV-keretében az egyes adások és műsorok tartalma előre- és visszatekerhető, ráadásul, ha csak később lenne időnk megnézni valamit, akkor sem kell rögtön a számítóhéphez rohanni, hogy valahol megkeressük azt, amiről lemaradtunk.

Hiszen egy hétig visszanézhetők az adások, ráadásul a műsorok rögzíthetők is, így pedig 30 napunk lesz arra, hogy visszanézzünk valamit, amiről lemaradtunk, vagy amit többször is szeretnénk látni, mert annyira élveztük, vagy olyan fontos számunkra. A cég arról is tájékoztatott, hogy melyek voltak a legnézettebb műsorok eddig a Yettel TV-n, így megemlítették, hogy a hazai és amerikai gyártású sorozatok, illetve a hazai vetélkedők és reality műsorok.

És hogy mi volt a népszerű felvételről?

A gyerekműsorok.

A Yettel TV amúgy a készülékünkhöz egy Android TV rendszerű egységgel csatlakoztathat, de elérhető okostelefonon és tableten is a Yettel TV alkalmazásban. Számítógépről pedig egyszerűen webes felületről érhető el. Bővebb tájékoztatás a Yettel oldalán is elérhető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás