promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kolbász miatt adott ki figyelmeztetést a Nébih, veszélyes lehet a magyarok kedvence
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egyik legkedveltebb üzletlánc termékeit érinti a Nébih figyelmeztetése.

A Magyarországon is tapasztalható drágulások miatt az emberek már jó ideje olcsóbb alternatívákat keresnek, és már a különböző boltok saját márkás termékeitől sem félnek úgy, mint régebben. Az utóbbi hónapokban rengeteg magyar vásárló kedvence lett az Aldi, hiszen sokak szerint nagyon kedvező árak vannak ott, ráadásul nagyon sok termékből lehet válogatni – de most gond adódott kettővel.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a honlapján közölt egy fontos figyelmeztetést, ami az Aldi összes vásárlóját érinti, ugyanis két termék esetében is fennállhat a szalmonellafertőzés veszélye, ráadásul olyan élelmiszerekről van szó, amik a magyarok kedvenceinek számítanak – sőt, sokan egyenesen el sem tudják képzelni, hogy bármikor is hiányt szenvedjenek belőlük.

Visszahívásra került az Aldi 250 grammos „Csemege páros kolbász”, illetve a szintén 250 grammos „Paprikás, csípős páros kolbász” nevezetű terméke szalmonella lehetséges jelenléte miatt.

Íme az érintett termékek pontos adatai:

  • Csemege páros kolbász, 250 g - 09.06.2023 és L: 38087
  • Paprikás, csípős páros kolbász, 250 g - 09.06.2023 és L: 39087

Aki esetleg vásárolt az imént említett termékek valamelyikéből, semmiképp se fogyassza el azt, hanem inkább vigye vissza az Aldi bármelyik üzletébe, ahol a vásárlást igazoló nyugta felmutatása nélkül is megtérítik a problémás termék teljes vételárát – az Aldi a honlapján a figyelmeztetés kíséretében elnézést is kért a vásárlóktól az esetlegesen okozott kellemetlenségek miatt.

Íme az érintett termékek illusztrációs képe:

Kép: Nébih

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás