promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Frusztráló változás a magyar postákon, ennek rengetegen nem fognak örülni
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Komoly átalakításokat eszközöl a Magyar Posta, nagyon sok termék eltűnik a kínálatból.

Az emberek régebben szinte kizárólag arra használták Magyarországon a postákat, hogy befizessék a csekkeket, feladjanak pár levelet, illetve esetleg átvegyék a csomagjaikat. Az utóbbi években, évtizedekben viszont ez szinte teljesen átalakult, kibővült, hiszen a postaboltoknak köszönhetően újságokat, csokit, üdítőt, játékokat és rengeteg különböző terméket lehet megvásárolni a postákon, ennek pedig nagyon sokan örülnek.

Sajnos úgy tűnik, hogy hamarosan elillan ez a hosszú ideje tartó öröm, ugyanis kiderült, hogy a Magyar Posta komoly változásokat eszközöl működés racionalizálás céljával, ennek pedig az az egyik következménye, hogy május után, vagyis júniustól már nem lehet vásárolni hírlapokat a hazai postákon – ez sokak számára lehet frusztráló, hiszen rengetegen innen szerezték be a napi olvasnivalójukat.

Sőt, egyes információk szerint nemcsak a hírlapok árusítása szűnik meg hamarosan, hanem országszerte a postaboltok is bezárnak, vagyis a Magyar Posta visszahelyezi a fókuszt a hagyományos postai szolgáltatásokra, így elvileg többé már nem lehet például édességet, innivalót, vagy gyerekjátékokat vásárolni a postákon – a döntés nagyon sok embert meglepett és elszomorított.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan miért kellett ezt meglépni, de jó eséllyel anyagi megfontolásból döntött így a Magyar Posta, bár ez csupán egy feltételezés. Egyedül az biztos, hogy az eddigi visszajelzések alapján rengetegen nem örülnek ennek, mivel sokan a postán vásárolták meg a fent említett termékeket, így most új beszerzési lehetőségek után kell kutatniuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás