promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Holnaptól fontos változásra számíthatnak a magyar autósok, ez mindenkit érint
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan erre a pillanatra vártak, és most végre eljött.

Egyre inkább jellemző a magyarokra, hogy bevásárlás előtt kalkulálunk, hogy mi fér bele anyagilag, és mi nem. Ez leginkább azért van, mert a különböző termékek ára rohamosan nő, így többet kell költenünk arra, amit általában a kosarunkba pakolunk. Persze érzékelhető manapság egy bizonyos szintű mérséklődés, de ettől függetlenül még mindig jóval drágábbak a dolgok, mint akár 1 évvel ezelőtt.

Aki nem tömegközlekedéssel, hanem autóval jár, az is érzékelheti az árváltozások szeszélyességét, hiszen hol drágul az üzemanyag, hol olcsóbb lesz, de az biztos, hogy már pár forintnyi árcsökkenésnek is nagyon szoktak örülni az emberek. Éppen ezért mostanában kifejezettem örömteli időszakot élhetnek a magyar autósok, hiszen szinte folyamatosan esik a benzin, illetve a gázolaj ára – és ez most is így van.

A holtankoljak.hu információi szerint április 28-tól, azaz péntektől ismét olcsóbb lesz Magyarországon az üzemanyag, ugyanis a benzin literenkénti átlagára bruttó 5 forinttal csökken, a gázolaj literenkénti átlagára pedig bruttó 4 forinttal lesz kevesebb – vagyis holnapról 579 Ft/liter lesz a 95-ös benzin ára, a gázolaj pedig 565 Ft/literbe fog kerülni átlagosan a magyar töltőállomásokon.

Igaz, hogy csupán pár forintról van szó, de ez is rengeteget számít manapság, főleg, ha sokat utazunk kocsival, és kénytelenek vagyunk folyamatosan tankolni, akármennyi is az üzemanyag ára. Egyelőre nem lehet tudni, hogy alakul majd a következő hetekben a benzin, illetve a gázolaj ára, hiszen bármikor az egekbe szökhet, éppen ezért kell örülni a jelenlegi helyzetnek, hiszen a mostani árcsökkenés valóban örömteli.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás