promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Komoly változásra számíthatnak a magyar autósok, erre érdemes felkészülni holnaptól
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ennek rengetegen fognak örülni Magyarországon, az biztos.

Jelenleg szinte minden magyar család számolgatja a pénzét, hiszen a folyamatos drágulások miatt többször is meg kell gondolni, hogy mire költsön az ember, mit engedhetünk meg magunknak. Van, aki folyamatosan olcsóbb termékalternatívákat keres a boltokban, üzletekben, és olyanok is bőven akadnak, akik egyszerűen csak lemondanak bizonyos dolgokról – nos, utóbbi sajnos nem mindig lehetséges, legalábbis egyes esetekben nem olyan könnyedén, mint gondolnánk.

Aki autóval közlekedik, és valamilyen oknál fogva semmiképp sem akar tömegközlekedésre váltani, az kénytelen megvásárolni az üzemagyagot a járművébe, hiába változik folyamatosan az ára. Hol olcsóbb, hol drágább lesz a benzin, illetve a gázolaj, a magyar autósoknak pedig muszáj kifizetniük, akármennyit is kérnek érte a töltőállomásokon – de most van egy kifejezetten remek hírünk ezzel kapcsolatban.

Április 26-tól, vagyis szerdától komoly árcsökkenés várható Magyarországon az üzemanyagok terén, ugyanis a benzin literenkénti átlagára bruttó 11 forinttal, a gázolajé pedig bruttó 8 forinttal fog csökkenni elvileg – vagyis 1 liter 95-ös benzint a jelenlegi 594 Ft helyett átlagosan 583 Ft-ért lehet majd megvásárolni, 1 liter gázolajat pedig a mostani 576 Ft helyett átlagosan 568 Ft-ért, ami jelentős változásnak számít.

Ennek biztos, hogy sokan fognak örülni, hiszen manapság minden egyes forint számít, főleg akkor, ha mindenképp költeniük kell az autósoknak. Erre érdemes felkészülni, szóval aki mostanában tankolni akart, az talán jobb, ha még szerdáig megpróbálja kihúzni, ugyanis a fenti információk alapján akár komoly összegeket is lehet spórolni így – nem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő, hogyan változik majd akár 1 hét múlva az üzemanyag ára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás