promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fontos bejelentést tett az MVM, a fogyasztóknak tudniuk kell ezekről a változásokról
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A változásokról már kiküldte az értesítőket az MVM.

Komoly változások lesznek az MVM-nél, amik bár technikai jellegű változtatások, mégis nagyban érinti a magyar fogyasztókat. Ezekkel a módosításokkal kapcsolatban az MVM már e-mailben ki is küldte az értesítőket, amikben le is írják, hogy az egyik változtatás arról szól, hogy

a felhasználó elhalálozása esetén nem szükséges halotti anyakönyvi kivonat bemutatása, ha arról egyéb hivatalos úton tudomásunk van. Kimondták, hogy felhasználóváltás esetén a bejelentés egyben felmondásnak, illletve akár ajánlatkérésnek is minősül.

Ez azonban csak az egyik része a változtatásoknak: a kötbérrel kapcsolatban is lesznek módosítások.

Erről az MVM azt írja, hogy a szerződésszegés miatt kiküldött értesítők esetén megvalósul a fizetendő kötbérnek az annak alapjául szolgáló külön díjhoz igazítása, felhasználói szerződésszegés miatt elektronikusan kiküldött küldemény esetén érvényesítendő kötbér mértékének növelése, továbbá a felhasználó miatt meghiúsult kikapcsolás különálló esetként kezelése.

Mindezek mellett a nem szociálisan rászorult felhasználók esetében is rögzítették az előre fizetős mérőre vonatkozó szabályozást; vagyis a számlázásnál is történt változás.

Bár a magyar fogyasztók megkapták/megkapják az értesítőket, az MVM arra kér mindenkit, hogy olvassák el az üzletszabályzatukat, amiben részletesebben olvashatnak a módosításokról is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás