promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fontos változás szerdától, a magyar autósoknak mindenképp érdemes felkészülniük erre
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengeteg magyar autós várt már erre a pillanatra.

Manapság egyre többen váltanak autókázás helyett tömegközlekedésre Magyarországon, hiszen nagyon költséges fenntartani egy kocsit, főleg most, hogy sokan még a boltban is az aprópénzt számolgatják, hogy ki tudják fizetni a rohamosan dráguló élelmiszereket, termékeket – de persze bőven akadnak olyanok is, akik mondhatni hozzánőttek a verdájukhoz, és semmi pénzért nem utaznának busszal vagy villamossal, annyira taszítja őket a dolog.

A magyar autósok jelentős része viszonylag nyugodtan (de időnként hangosan) tűri a drágulásokat, változásokat, hiszen aki kocsival akar közlekedni, annak muszáj alkalmazkodnia, mivel nem igazán tud mit tenni azon kívül, hogy lerakja a járgányt, és tömegközlekedésre vált. Az egyik legfontosabb tényező a magyar autóvezetők havi, heti, vagy akár napi költségvetésében az üzemanyag, így a legtöbben már pár forint árcsökkenésnek is nagyon örülnek általában.

Most van egy igazán jó hírünk az autósok számára, ugyanis úgy néz ki, hogy szerdától csökkenni fog az egyik sokak által vásárolt üzemanyag ára Magyarországon: átlagosan nagyjából 10 forinttal kerül majd kevesebbe 1 liter gázolaj, ami azt jelenti, hogy elvileg április 5-től 600 helyett 590 forintos átlagáron lehet majd venni belőle országszerte a töltőállomásokon – erre érdemes felkészülni.

Viszont azok már nem örülhetnek ennyire, akiknek benzint kell tankolniuk a kocsijukba, ugyanis annak az ára nem változik, továbbra is 614 Ft/liter lesz az átlagár – bár manapság már az is kifejezetten örömteli eseménynek számít, ha valaminek nem megy fel az ára, szóval nincs miért szomorkodniuk az érintetteknek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás