promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnali figyelmeztetést adott ki a Penny: a vásárlók érdekében szükség volt erre
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Penny még időben szól a magyar vásárlóknak. Ezt azoknak is érdemes szem előtt tartani, akik a Lidlbe, a Tescoba, a Sparba, vagy az Aldiba járnak vásárolni.

Nyakunkon a húsvét, és jól tudjuk, hogy ez mit jelent. Megindul a nagy roham a magyarországi boltokban, hiszen mindenki tudja, hogy a négynapos hosszú hétvégén csupán egyetlen nap lesznek nyitva az üzletek (szombaton).

Sokan persze előrelátók voltak, és időben beszerezték az ünnepi menühöz szükséges alapanyagokat, de a legtöbben az utolsó napokra hagyják a vásárlást - mivel most kapják meg a fizetésüket, amiből sonkát, kalácsot, tojást, tormát, és egyéb hozzávalót meg tudnak venni. Éppen ezért a Penny Magyarország egy azonnali figyelmeztetést adott ki, amiben emlékeztetik a vásárlóikat, hogy közeleg a húsvét, és nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a vásárlást.

Az üzletlánc nagyon sok termékük esetében csökkentette az árakat, hogy ezáltal is könnyebbé tegyék az emberek számára az ünnepet; egyes termékeket akár 33 százalékkal olcsóbban vehetünk meg náluk.

„Közel 400 kiemelt termék árát csökkentette tartósan a Penny az elmúlt hetekben, hogy ezzel is megkönnyítse vásárlói számára a húsvéti bevásárlást. A legnépszerűbb tejtermékek és húskészítmények mellett például a kávék és egyes minőségi borok ára is jelentősen csökkent”

- hívta fel a figyelmet Kazatsay Eszter, a Penny magyarországi kommunikációs vezetője.

A magyarországi üzletláncok közzétették, hogy miként is fog kinézni az ünnepi nyitvatartás. A Penny az alábbiak szerint várja majd a vásárlóit:

  • április 7-én, pénteken (nagypéntek) valamennyi bolt zárva tart;
  • április 8-án, szombaton az üzletek szokásos nyitvatartási rend szerint működnek;
  • április 9-én, vasárnap (húsvét) a boltok zárva tartanak;
  • április 10-án, hétfőn (húsvét) a boltok zárva tartanak;
  • április 11-től az üzletek a szokásos nyitvatartási rend szerint tartanak nyitva.

Természetesen ugyanígy lesznek majd nyitva a Lidl, a Spar, a Tesco, az Aldi, az Interspar, az Auchan, és a többi üzletlánc boltjai Magyarországon. Viszont vannak olyan kivételek, amik nyitva lehetnek az ünnepnapokon is - egyes CBA, Coop, Reál boltok a pirosbetűs napokon is kinyithatnak, ha úgy döntenek. Éppen ezért nincs egységes nyitvatartási rend, érdemes figyelni a boltokban kihelyezett tájékoztatókat; ez főként a kisebb településeken, falvakban érvényes.

Persze nemcsak az élelmiszerboltok képeznek kivételt a zárvatartás alól: a benzinkutak, az ügyeleti rend szerint működő gyógyszertárak, az önálló virágboltok, az újságosok, az édességboltok, a vendéglátó- és szórakozóhelyek, valamint azok a kisboltok, trafikok, ahol a tulajdonos vagy a családtagja áll a pult mögé.

Ne feledkezzünk meg a benzinkutakon működő kisboltokról sem: az OMV és Lukoil kutaknál lévő Spar, a Fresch Corner-ek a MOL-nál, és a Shell-nél található mini Tesco-k is zavartalanul fognak működni az ünnepnapokon is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás