promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Futurisztikus csodaváros lesz Budapestből? Bámulatos képeken, hogy fog kinézni a magyar főváros a jövőben
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mesterséges intelligencia segítségével megmutatták, milyen lesz Budapest évtizedek múlva.

Rengeteg sci-fi foglalkozott már a mesterséges intelligencia gondolatával, és általában az lett a történet vége, hogy az emberiség ellen fordul, és könyörtelenül kipusztít minket. Úgy tűnik, hogy még az Arnold Schwarzenegger-féle Terminátor-széria sem volt elég ahhoz, hogy meggyőzze a tudósokat arról, hogy a jövőnkre való tekintettel engedjék el a dolgot, ugyanis manapság szinte egészen hétköznapinak számít a mesterséges intelligencia, vagyis AI használata – akár beszélgetésről, informálódásról vagy csodálatos műalkotásokról legyen szó.

A We Plants Are Happy Plants mögött álló Bergmann Péter nagyon különleges képeket készített Midjourney nevezetű művészeti mesterséges intelligencia segítségével, aminek sikerült megmutatnia, hogyan fog kinézni Budapest a jövőben, sokkal zöldebben.

Magyarország fővárosa az AI fotói alapján rendkívül zöld lesz, sok-sok fa és bokor fogja díszíteni az utcákat, a magyarok technikai fejlődése pedig egészen bámulatos lesz a következő évtizedekben – jó érzés ebben bízni a felvételeket nézegetve.

Helyenként olyan lesz Budapest, mintha a The Last of Us posztapokaliptikus világa lenne, de összességében hihetetlenül szép és megindító, ahogy a mesterséges intelligencia lefesti a fővárosunkat. Úgy tűnik, hogy az AI egészen érdekesen látja a jövőt a legtöbb emberrel ellentétben, valószínűleg nem sokan lennének ennyire pozitívak – főleg nem mostanában, amikor annyi globális szörnyűség történik.

Itt lehet megnézni a mesterséges intelligencia által készített fotókat a futurisztikus, zöld Budapestről, amiben első ránézésre nagyon kellemes lenne élni, hiszen nagyon fejlett, kellemes és nemes egyszerűséggel csodálatos:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás